📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
.kolejny materiał z klanówki, tym razem kampimy z SVD.
Po primo S W(!) D, a po drugie primo to nie SWD tylko rumuński PSL Romak.
Cieszę się, ciapaty dostał ale szkoda że ten ciapaty ze karabinem snajperskim nie dostał, jedno i 2-gie to ciapate a jak wiadomo dobry ciapek to martwy ciapek
Stary, zmień internet bo ten ciebie oszukuje. Raz że było, dwa że wcale nie widać "ustrzelonych". Po trafieniu z 7,62 nawet w dupę to się pada. Nie dlatego, że rana jest śmiertelna. Resztę sobie doczytaj.
O kurwa, ja pierdolę jacy wszyscy obcykani. Może se życie znajdźcie eh?
@iMarcos sęk w tym, że to nie jest SWD (czy tam SVD jak kto woli), tylko PSL, jak wspomniał kolega Gus
Wspaniała sprawa pierdolnąć sąsiada!
@Suub - zacznij od siebie. Jak nie masz nic do dodania (a pewnie masz, zaraz się zaczną bajki jakim byłeś snajperem w WP) to jak to mówią, trzym ryj. Gdzie zgubiłeś swoje życie, o 1 z hakiem każesz innym szukać sensu istnienia? Wytrzeźwiej po tych 3 piwach albo już nie pal.
Wygląda trochę jak Zastava M76.
no i bardzo dobrze niech sie sami wybija bedzie mniej strat a znacznie wiecej pozytku moze wejde wreszcie za najlepszy komentarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów