... i sprawdzanie, czy mają sprawny kmliveleak.com/view?i=fd3_1386783894
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
- Ahmed, patrzaj czołg! Bier komórczaka i nagrywaj!
- Mustafa, on obraca wieżyczkie w naszą stronę.
- Pierdol to, pewnie łożyska smarują.
- Mustafa, on obraca wieżyczkie w naszą stronę.
- Pierdol to, pewnie łożyska smarują.
Kvvasu napisał/a:
Gdzie Ty tu KM widzisz?
W 00:19 widzi. A ty masz pizdę na oczach czy huja na czole i ci jaja widok zasłaniają?
To raczej BWP a nie czołg.
Chyba że taki od Grubera z allo allo
Chyba że taki od Grubera z allo allo
@Kvvasu
To już nawet nawet po doświadczeniach z CoD'a czy MoH'a, w które zapewnie grałeś powinieneś wiedzieć, że czołgi/bojowy wozy piechoty i inne ustrojstwa mają broń pokładową sprzężoną z wieżą. Albo nie grałeś i już w ogóle nie ogarniasz takich podstawowych rzeczy
To już nawet nawet po doświadczeniach z CoD'a czy MoH'a, w które zapewnie grałeś powinieneś wiedzieć, że czołgi/bojowy wozy piechoty i inne ustrojstwa mają broń pokładową sprzężoną z wieżą. Albo nie grałeś i już w ogóle nie ogarniasz takich podstawowych rzeczy
gdzie wy czołg widzicie?
To na pewno BWP, BWP-1. A dostali dokładnie z 7,62 mm km PKT:)
Tak patrzę na syryjskie filmy z niszczonymi czołgami i widzę, że jedni i drudzy podstawowej rzeczy nie znają. Puszczają czołgi same bez obstawy piechoty i się potem allahakbarują jak czołg dostaje z ręcznego granatnika.
Ktoś wie może jak to się dzieje że na filmie typowo widać że operator smartfona dostaje strzała który zapewne rozpierdziela wszystko co się da a film i tak trafia na sadistica? Przekaz live robią czy co?
@up już nie ważne, sprawdziłem w internetach i na oficjalnej stronie alkaidy piszą że do kręcenia filmów używają Nokii 3310
@up już nie ważne, sprawdziłem w internetach i na oficjalnej stronie alkaidy piszą że do kręcenia filmów używają Nokii 3310
To nie jest czołg, tylko transporter opancerzony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów