📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akcja od 01:20, najpierw w normalnej prędkości potem w slow-motion.
Niech mi ktos wytlumaczy... ciapaty byl w oknie i strzelil za wysoko nie trafiajac w czolg ? (dzieki Bogu).
Splifcior napisał/a:
@Strone to jest pocisk RPG 7
Z całą pewnością nie jest to RPG 7. To jakiś ppk, może kornet, albo TOW.
Z tego co widać, to kozojebcy strzelali do drugiego czołgu, do którego nie trafili zresztą, może dlatego, że wcześniej dostali odłamkowym?
PS Takie filmiki kręcą ruscy z ANNA news (go pro na czołgach i bwp). Polecam
Cytat:
PS Takie filmiki kręcą ruscy z ANNA news (go pro na czołgach i bwp). Polecam
Ci to nawet kurwa w czołgach kamerki montują...
Kolejny przykład na to, że same dostawy broni od amerykanów nie są zbytnio skuteczne, bo do skutecznej obsługi ich kiepskich wynalazków potrzebne są wielkie umiejętności i propaganda
Wypatrzył go przez czołgowy wizjer. Dobry. Inna sprawa że terrorysta tępy i strzela w dalszy czołg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów