📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Szkoda, ze nie bylo w poblizu zadnego drona, ktory by rozniosl w perzyne to schronienie brudasow.... :/
zwykli idioci... kurwa zupełnie jakby jeszcze buzowały w nich młodzieńcze hormony wymieszane ze sterydami i wódą. Co trzeba mieć w głowie, żeby chodzić w koło strzelać do wszystkich i wszystkiego i drzeć ryja kutachu akbarachu?
powtórzę moją propozycję z innego tematu... cała nacja do utylizacji, zostawiamy tylko co lepsze dupy
powtórzę moją propozycję z innego tematu... cała nacja do utylizacji, zostawiamy tylko co lepsze dupy
up@ żadnych dup, spalić i posypać solą cały bliski wschód.
Niech przyjadą do Polski i robią manifestacje , już widzę te piękne obrazy kiedy grupy zamaskowanych kiboli wbiegają w tłum brudasów z wiadrami z świńskim tłuszczem! Hahahaha!
ciekawe,czy jak ruchają kozy to też wychwalają tego swojego bożka?
Szmigol napisał/a:
Niech przyjadą do Polski i robią manifestacje , już widzę te piękne obrazy kiedy grupy zamaskowanych kiboli wbiegają w tłum brudasów z wiadrami z świńskim tłuszczem! Hahahaha!
No widzisz kolego nie do końca było by tak jak mówisz.
Islamizacja postępuje w dość szybki ale "rozważny" sposób.
ciapate najpierw podają rękę, a gdy czują, że mają już w okół siebie dane Państwo w raz z jego kulturą atakują z grubej rury, przykładem m.in jest Francja - kraj, w którym tego syfu jest serio bardzo dużo, a gdy tylko ktoś próbuje coś z tym zrobić od razu jest uznawany za nietolerancyjnego chuja i uważany za wroga islamu.
Nienawidzę tego syfu.
Z nimi trzeba tak, jak generał Pershing w Indonezji swego czasu. Kazał ozstrzelać ich pociskami uprzednio umaczanymi w krwi zarżniętych świń. Jednego puścił wolno, żeby rozgłosił, co ich czeka (było gdzieś kiedyś na sadolu).
kurwa dlatego w takich krajach powinno sie jebnac bombe atomowa. pozabijac jebanych brudasow!!!!!!!!
To są Ku***, zaś bierność wobec nich niczym przyzwolenie.
Islamizacja postępuje w dość szybki ale "rozważny" sposób.
ciapate najpierw podają rękę, a gdy czują, że mają już w okół siebie dane Państwo w raz z jego kulturą atakują z grubej rury, przykładem m.in jest Francja - kraj, w którym tego syfu jest serio bardzo dużo, a gdy tylko ktoś próbuje coś z tym zrobić od razu jest uznawany za nietolerancyjnego chuja i uważany za wroga islamu.
Nienawidzę tego syfu.
Ty chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi , ja mówię tu o dziesiątkach młodych ludzi w kominiarkach wbiegających w tłumy i rozwalających manifestację. Wiem jak działa ciapata propaganda , najpierw przekonują do siebie a potem wraz ze wzrostem liczby islamistów w danym kraju zaczynają manifestować i domagać się swoich praw. Myślę że w momencie kiedy ich już spłynie do nas dość , trzeba będzie zająć się organizacją anty islamskiej bojówki która będzie walczyć z nimi aż się nie wyniosą. Przeczytałem dziś właśnie tekst na sadolu i wychodzi na to że ciapaci panicznie boja się kontaktu ze świnią , więc taka bojówka miała by za zadanie podrzucać głowy świń w miejsca przyszłych meczetów. Wyobraźcie sobie 80 typa w kominiarkach uzbrojonych w pistolety na wodę wypełnione rozcieńczonym świnskim tłuszczem zamiast maczet. Ciekaw jestem reakcji muzułmanek które dostaną taką wydzieliną w głowę , mają wtedy dylemat - łazić ze świnią na szmacie czy zdjąć szmatę?
Nawet tego nie ogladam, nie bede sie denerwowac przez tych ciapatych skurwysynow
oni uwazaj psa za stworzenie demona wiec...kurwa mac co ja bede sie rozpisywal powiem krotko HUJ im w dupe
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów