18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Syryjczycy
R................i • 2017-06-01, 11:05
Chciałbym się tylko upewnić czy dobrze to zrozumiałem:
Syryjczycy zabili Syryjczyków w Syrii i dlatego mamy tam pojechać i zabijać Syryjczyków, żeby nauczyć Syryjczyków, że nie powinni zabijać innych Syryjczyków?
Zgłoś
KillerLaugh 2017-06-01, 11:25 8
Jedni Syryjczycy, ci z opozycji, są popierani przez Amerykanów, bo ropa i Izrael, więc trzeba tam postawić swoich ludzi. A drudzy to źli zwolennicy dyktatora, który przez lata nikomu nie przeszkadzał, poza Izraelem.
Zgłoś
htp 2017-06-01, 11:55
DiKarpio napisał/a:

Jedni Syryjczycy, ci z opozycji, są popierani przez Amerykanów, bo ropa i Izrael, więc trzeba tam postawić swoich ludzi. A drudzy to źli zwolennicy dyktatora, który przez lata nikomu nie przeszkadzał, poza Izraelem.

Faktycznie, Syria stoi na ropie. Wyjątkowo pokojowy kraj, nie okupował Libanu.
Zgłoś
~Velture 2017-06-01, 12:41 4
Źle to rozumiesz. Syryjczycy zabijają Syryjczyków w Syrii i dlatego powinniśmy ich wpuszczać do siebie aby mieli troszkę różnorodności i zabijali białych.
Wiesz jak jest. Jakbyś wpierdalał codziennie kawior z bieługi imperial po 20tyś za kilogram to w końcu by ci się znudził i miałbyś ochotę na pizzę.
Musimy być humanitarni.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
janlew 2017-06-01, 13:00 1
Nie. Saudyjczycy i Izraelici zabili Syryjczyków w Syrii, by zakończyć rządy Syryjczyka Assada. Nie dali rady bo Syryjczykowi Assadowi, pomógł rosyjski niedźwiedź. Mamy tam pojechać żeby zakończyć rządy Assada, bo Saudyjczycy i Izraelici to przyjaciele naszego największego przyjaciela. Jeśli masz wątpliwości czy to moralne, spokojnie, krucjata jest zawsze moralna.
Zgłoś
woytasw 2017-06-01, 13:40
Geniusz logiki...
Zgłoś
R................i 2017-06-01, 14:30 8
@Velture
Czy ty właśnie porównałeś jakiegoś Syryjczyka do kawioru z bieługi imperial po 20tyś za kilogram, a nas do jebanej hawajskiej?

Zgłoś
~Velture 2017-06-01, 15:39 4
@up
Znając ciebie to max jutro jebniesz suchara o kawiorze i hawajskiej

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Noside 2017-06-01, 16:12 1
Nie. Teraz mamy ich zaprosić do siebie i pokazać, że mogą zabijać nas, czyli nie muszą zabijać Syryjczyków.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
pakicito 2017-06-01, 17:00
jedyne co niesyryjskie w tej wojnie to broń
Zgłoś
p................a 2017-06-02, 14:21
Tak, dobrze przepisałeś kwejka.
Zgłoś
angeloparty 2017-06-02, 15:26
@janlew Saudyjczycy, dokładnie Sunnici którzy byli wkurwiani przez rządzącym w Iraku Szyitów.
Zgłoś
Dexterous 2017-06-02, 18:29
@Ratoshi on w ogóle jest jakiś dziwny. Ty z resztą też... I ja też. Ogólnie to chyba jest miejsce dla pojebów

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
cinekas 2017-06-02, 23:07 1
Three Swedish switched witches watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swedish switched witch watch which Swiss Swatch watch switch?
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-06-02, 23:11
cinekas,
Moses supposes his toeses are roses,
But Moses supposes erroneously;
For nobody's toeses are posies of roses,
As Moses supposes his toeses to be.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów