18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Darthkac 2013-09-12, 22:29 4
Niedługo to będą live'y tymi kamerkami 360 stopni. Może jeszcze będzie można sterować tymi czołgami
Tak przy okazji. Zastanawia mnie skąd oni biorą te czołgi. Bo raczej to nie jest tak, że sobie idą i nagle widzą w witrynie sklepowej:
"-Ty patrz czołg; allah akbar;...Promocja -10% ;allah akbar;
-Ty, no można kupić;allah akbar;- Po czym oboje wyjmują portfele, spoglądają na niego i mówią:
-Może kupimy na spółkę?;allah akbar;
-No można. ;allah akbar; Zajmuje miejsce pod oknem! ;allah akbar;"
Zgłoś
s................r 2013-09-12, 22:33
@up
No zastanow sie mocno skad biora te czolgi, dzizus kurwa ja pierdole, wiesz ty cos o tym konflikcie?

Wojna XXI wieku: W HD, z perspektywy obu walczacych stron, zajebiscie.
Zgłoś
F1le 2013-09-12, 22:40 1
O co chodzi w ogóle z tą wojną w Syrii, może mi ktoś wytłumaczyć?
Zgłoś
p................a 2013-09-12, 22:40 2
Szkoda że 330 lat temu nie mieli GoPro na hełmach zbroi hussarskiej jak siekali ciapków..
Zgłoś
wnh 2013-09-12, 23:04 2
F1le napisał/a:

O co chodzi w ogóle z tą wojną w Syrii, może mi ktoś wytłumaczyć?

Żydzi i U卐A nie chcą walczyć na dwa fronty, więc zanim skoczą na Iran musi paść Syria. Nawet Adi na dwa fronty nie dał rady, a miał najlepszą machinę wojenną w owych czasach.
Zgłoś
a................1 2013-09-12, 23:09 2
ciekawe czy byli byście tacy mądrzy jakby tak wasze osiedla wyglądały...
Zgłoś
T................X 2013-09-12, 23:24
Po chuj tam Obama chce interweniować jeszcze parę miechów i sami się wytłuką
Zgłoś
maszwirusa 2013-09-12, 23:30 1
Niemcy przed wejściem do miasta robili kilka dniowe bombardowanie
Zgłoś
Seboolek 2013-09-12, 23:34
Lubie takie filmy. Co prawda jestesmy już wyczuleni na takie coś i wcale nas nie rusza że każdy strzał jaki tam pada rozrywa kilku ludzi na strzępy Ci z pojazdu tez zginęli i widząc to co z niego zostało, pewnie ich zmieliło. Nie trudno jest odebrać komuś życie strzelając. Wiesz ze giną i masz ta świadomość jednak wcale to nie rusza. Za tydzien w tym miejscu będzie smród gnijących ciał (nawet szybciej niz tydzien bo jest tam wysoka temperatura). Myslę że tutaj jestescie twardziele ale gdyby przyszły wam widzieć rozjebane dookoła ludzkie, gnijące szczątki to by wam sie pojebało w głowach. Raz już czułem taki smród i przyjemny to on nie jest.
Zgłoś
Shaggy93 2013-09-13, 0:10
Seboolek napisał/a:

Lubie takie filmy. Co prawda jestesmy już wyczuleni na takie coś i wcale nas nie rusza że każdy strzał jaki tam pada rozrywa kilku ludzi na strzępy Ci z pojazdu tez zginęli i widząc to co z niego zostało, pewnie ich zmieliło. Nie trudno jest odebrać komuś życie strzelając. Wiesz ze giną i masz ta świadomość jednak wcale to nie rusza. Za tydzien w tym miejscu będzie smród gnijących ciał (nawet szybciej niz tydzien bo jest tam wysoka temperatura). Myslę że tutaj jestescie twardziele ale gdyby przyszły wam widzieć rozjebane dookoła ludzkie, gnijące szczątki to by wam sie pojebało w głowach. Raz już czułem taki smród i przyjemny to on nie jest.

albo uświadomili byśmy sobie, że nie ma boga a człowiek jest tylko mięsem ze świadomością swojego istnienia więc zasadniczo huj mnie obchodzi że giną we własnej wojnie . więcej tlenu na świecie dla mnie i moich potomków
Zgłoś
Klint Westwoood 2013-09-13, 1:59 1
wystarczyło by aby co drugi żołnierz jednej i drugiej strony mieli zamontowane kamerki gopro i wysyłali by to na jakiś serwer live. Po obróbce materiału i montażu, filmy takie jak Helikopter w ogniu i Szeregowiec Ryan wyglądały by jak smerfy
Zgłoś
Rusznic 2013-09-13, 4:44
Wojna 2.0 ery facebooka i youtuba. Nie dość, że nagrane to jeszcze z dwóch stron! :3
Zgłoś
mrkler 2013-09-13, 8:52
Szron napisał/a:

Niech ktoś mi powie że do wojska idą normalni ludzie...

A ja bym powiedział że najwięcej psycholi jest w środowisku cywilnym.
Zgłoś
Ver0 2013-09-13, 10:14
Mam nadzieję, że al-Asad wygra
Zgłoś
p................a 2013-09-13, 17:30
Czołgi bez obstawy piechoty w terenie zabudowanym. Geniusze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem