Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
Syryjski dzikus napastuje młodą Francuzkę
t................z • 2015-11-02, 1:28
Swoją drogą, fajna dupeczka

[ Komentarz dodany przez: karinata: 2015-11-03, 00:01 ]
mesjasz19 napisał/a:

Admin podmień w głownym poście.

W ogóle jakaś grubsza afera z tym jest. Cały YT wyczyszczony z tego nagrania. Na Boardzie wszyscy piszą, że kasują bo PL obraża obydwie strony, imigrantów jak i tą laskę że sama prowokuje

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Snowsky 2015-11-02, 11:21 60
@tarcer123

Dziewczyna w spódniczce to KURWA? Kusi los? Człowieku, gdzie ty żyjesz? A jak ktoś Ci wyjebie z nienacka strzał w ryj to Twoja wina, bo kusiłeś los pokazując swoją brzydką mordę? A jak Cię złapie 5 Sebixów i Cię skroją i oklepią ryło, to Twoja wina bo miałeś czelność wyjść z domu z komórką i portfelem? Ludzie, gówno wam mózg przeżera...
Zgłoś
Kreeggan 2015-11-02, 11:56
Ale nogi i dupcie to ma rewelacja!
Zgłoś
tarcer123 2015-11-02, 12:17 4
Snowsky napisał/a:

@tarcer123

Dziewczyna w spódniczce to KURWA? Kusi los? Człowieku, gdzie ty żyjesz? A jak ktoś Ci wyjebie z nienacka strzał w ryj to Twoja wina, bo kusiłeś los pokazując swoją brzydką mordę? A jak Cię złapie 5 Sebixów i Cię skroją i oklepią ryło, to Twoja wina bo miałeś czelność wyjść z domu z komórką i portfelem? Ludzie, gówno wam mózg przeżera...

Krótka spódniczka i stringi gdzie widać prawie całą dupę to nie kuszenie losu?

Piszesz jak te wszystkie ofermy co są potrącane na przejściu dla pieszych. "przecież miałem zielone światło i przejście dla pieszych".

Po chuja tak łazić ubranym na imprezy i na miasto. Co innego jest ubrać się ładnie i gustownie a co innego jak KURWA. A potem szmaty
zdziwione że ich zaczepiają.
Tak jak pisałem nie pochwalam zachowania tego jebanego dzikusa bo powinien być oklep za to.
Wez wyjdź na dwór i zostaw na chwilę komputer to zobaczysz że życie to jedno a prawo i paragrafy to zupełnie co innego.
Zgłoś
blyto90 2015-11-02, 12:23
Dylemat: dac piwko za fajną dupcie czy zmieszać post z syryjskim gownem za islamskie scierwo...
Dupcia wygrała
Zgłoś
józekdeluxe 2015-11-02, 12:32 7
@tarcer123

Ona jest u siebie. Oni mają się dostosować.
Zgłoś
Stnq 2015-11-02, 13:01 15
@Tarcer

Stringi z definicji odkrywają prawie całą dupę. Nie widać ich, więc dopóki koleś niepo derwał jej kiecy do góry, to jeszcze nie była ladacznicą, bo nie było widać stringów? Sukienka też katastrofalnie krótka nie była.

Weź się w łeb jebnij, jesteśmy facetami, nie zwierzętami.
Zgłoś
a................k 2015-11-02, 13:05 1
mesjasz19 napisał/a:

Byłem rok temu w Egipcie ze znajomymi. Siedzimy na plaży i pijemy drinki, w oddali nasze dziewczyny podziwiają zachód słońca. Brudas podbił do kobiety kumpla i zaprasza ją do baru. Ona oczywiście "spierdalaj brudasie", nie poddał się tak łatwo i ciągnie ją za rękę. Kumpel podbiega, strzał butelką przez łeb i nara.
Za rok będzie Maroko albo Tunezja, zdam relację z mam nadzieję kolejnej lekcji dobrego wychowania.

Nasuwa się wniosek, że chyba zamiast jechać na wakacje odpocząć, to jedziesz tam szukać jakiś dodatkowych emocji i żeby się ponapierdalać.

Cytat:

Wez wyjdź na dwór i zostaw na chwilę komputer to zobaczysz że życie to jedno a prawo i paragrafy to zupełnie co innego.

No, niestety ale Polska jest trochę dzikim krajem pod tym względem. Na zachodzie ludzie domy zostawiają otwarte (oczywiście w dzielnicach gdzie mieszkają biali) i nikt by nawet nie pomyślał, żeby ruszyć co nie jego.
Zgłoś
Snowsky 2015-11-02, 13:09 2
@tarcer123

Oczywiście, że życie i paragrafy to co innnego, ale żyj swoją genialną logiką dalej, to za kilka lat będziesz całował stopy islamskiemu panu "żeby nie kusić losu", a wszystkie panny będą chodziły w burkach z tego samego powodu. Ona ma prawo sobie chodzić w czym chce a to bydło powinno mieć złamaną rękę 10 sekund po tym co zrobiło.

Zielone światło? Owszem trzeba o siebie dbać, ale nie wmawiaj ludziom, że to ich wina bo jakiś debil czy też patologia nie potrafi uruchomić dostatecznie dużo zwojów mózgowych, żeby dodstosować się do ogólnopanujących zasad...
Zgłoś
kothletino 2015-11-02, 13:28
mesjasz19 napisał/a:

...Za rok będzie Maroko albo Tunezja, zdam relację z mam nadzieję kolejnej lekcji dobrego wychowania.

Jeśli zrobisz tak w Maroko i ktoś was przyczai to zleci się połowa terytorium i dostaniecie społecznościowy wpierdol, oni idą za sobą a zwłaszcza wtedy kiedy mają liczebną przewagę, kiepski pomysł.
Zgłoś
Kmil69 2015-11-02, 16:17 1
mesjasz19 napisał/a:

Byłem rok temu w Egipcie ze znajomymi. Siedzimy na plaży i pijemy drinki, w oddali nasze dziewczyny podziwiają zachód słońca. Brudas podbił do kobiety kumpla i zaprasza ją do baru. Ona oczywiście "spierdalaj brudasie", nie poddał się tak łatwo i ciągnie ją za rękę. Kumpel podbiega, strzał butelką przez łeb i nara.
Za rok będzie Maroko albo Tunezja, zdam relację z mam nadzieję kolejnej lekcji dobrego wychowania.

A potem się obudziłeś i całą relacje ze snu zdałeś nam tu na portalu sadistic.pl - dzielny z Ciebie zuch
Zgłoś
Traktorek11 2015-11-02, 16:21 1
Rok temu w Turcji mieliśmy ochotę odpalić się do natarczywych Turasów zaczepiających nasze dziewczny. W przeciągu dwóch minut z sześciu Turasów zrobiło się chyba dwudziestu, a kolejne skutery cały czas podjeżdżały. Morda nie szklanka, ale honorowo się postawić, dostać oklep i zostawić dziewczyny na pastwę dzikich ludzi to chyba zły pomysł, więc się wycofaliśmy. Ale do ciapasów nam niedaleko, przykładowo w Pasłęku i innych małych miejscowościach posiadających jakieś zabytki popularne jest napierdalanie niemieckich turystów za darmo.
Zgłoś
L................a 2015-11-02, 16:47
Cytat:

Włąśnie przez tę polacką dzicz na wybiegu coraz trudniej znaleźć fajną miejscówkę blisko Europy. Jak nie wąsate buce z mięśniami piwnymi i w klapkach kubota, to ogolone na łyso małpy, kurwa młodociani królowie świata.
Zgłoś
TrissMerigold 2015-11-02, 17:13 5
Wrzuciłby ktoś jeszcze raz ten filmik?
Zgłoś
KrH 2015-11-02, 17:27 5
@Loaloa Będziesz mieć kiedyś dziewczynę to pogadamy na razie masz rękę więc sklej pizdę i idź sobie zwalić bo na tym się kończą Twoje przygody erotyczne.
Zgłoś
mesjasz19 2015-11-02, 17:37 3
@Up
Otóż to. Dla niektórych ważniejsza jest reputacja o danym narodzie aniżeli dbanie o honor swojej kobiety. Dla takich typów murzyńskie dildo w dupę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem