Ten moment musiał nadejść. Rambo eliminuje sam siebie i prawdopodobnie swoich kolegów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie włączył "przyjacielskiego ognia"
Ten znaczek w lewym górnym rogu to chyba jakiś jebnięty jest
Oni podstawy autodestrukcji na szkoleniu mają. Ten widać bardziej zaawansowany
pierdolcie, dobrze robi, zabija ciapatych. piwo!
Czego się spodziewać po gościach, którzy bez obcej techniki byliby na poziomie procy montowanej z dwóch badyli i skręconego ścięgna pustynnego osiołka, obsługiwanej przez trzy osoby.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Mell_Rebook napisał/a:
Ten znaczek w lewym górnym rogu to chyba jakiś jebnięty jest
Ty jesteś jebnięty...
ten znaczek lata byś nie stękał, że obraz lata jak pojebany... Innymi słowy stabilizacja obrazu uzyskana przy pomocy aplikacji do obróbki video.
Bardziej mnie bawi kiedy szmatogłowy odpala z wyrzutni rakiet, z okna w zamkniętym pomieszczeniu... I cała świta ginie od ciśnienia
I poranek od razu staje się lepszy!
To pewnie ten koles z wczesniejszego filmiku w ktorym nie potrafil odbezpieczyc broni...
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
To pewnie ten koles z wczesniejszego filmiku w ktorym nie potrafil odbezpieczyc broni...
*przeładować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów