Ogółem powyżej 20 kilo nie trybi do końca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Ogółem powyżej 20 kilo nie trybi do końca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chujowe te systemy. Kierowca jest od tego żeby patrzeć i reagować a nie liczyć na systemy.
skoro hamować też już za was trzeba, to może jeszcze mechanizm automatycznego podcierania dupy po sraniu sobie znajdźcie, jebane wieśwageny
pytolsky napisał/a:
to może jeszcze mechanizm automatycznego podcierania dupy po sraniu sobie znajdźcie
Odważne.
Najpierw musieliby zrozumieć związek między sraniem, a koniecznością mycia się...
Inna rzecz, że od tego się nie ucieknie. To takie testy "na produkcji".
W celu wyeliminowania kierującego. Zaraz po pozbawieniu prawa do kupna pojazdu.
Nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy. Jakoś tak to idzie...
Haha co za debil, fizyki nie oszukasz ten system ma za zadanie wyhamować samochód do zera lub zmniejszyć maksymalnie prędkość żeby zminimalizować uszkodzenia, wszędzie w instrukcji masz napisane że system nie zwalnia z odpowiedzialności kierowcy i go nie zastępuje a jest to tylko system wspomagający kierowcę który może nie zadziałać. Zauważcie że pierwsze hamowanie jest z 30km/h, myślę że nawet z 60 km/h samochód wyhamował by do zera, a w tym przypadku system zaczął hamować przy 74km/h i zabrakło jakiejś pół długości auta żeby w pełni wyhamować, gdyby nie ten system poduszki by wywaliło i była by szkoda całkowita, tak to pewnie tylko wymiana zaczepów, zderzaków oraz spodni kierowcy.
Pijany durczok nie potrzebuje systemów aby pol polski po pijaku przejechac
cesarz1982 napisał/a:
Durczok właściwie niczego już nie potrzebuje
Ja mam taki w Skodzie. Ale opieranie się na nim to czysta głupota. Mi ostatnio przyhamował, jak wyjeżdżałem z miejsca parkingowego i typ mi się wpierniczył tuż za tylny zderzak. Ale to była prędkość rzędu 8 km/h. A przy takiej jeździe to absolutnie nie ma na co liczyć, że auto samo wyhamuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów