system error pokazuje jak producenci gier ingerowali w przypadku wykrycia pirackich wersji gier - bardzo ciekawe to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up Ok
już
przepraszam, miałem wciśnięty bo robiłem liste grzechów przed spowiedzią przed bierzmowaniem
już
przepraszam, miałem wciśnięty bo robiłem liste grzechów przed spowiedzią przed bierzmowaniem
a prawda taka że jak ktoś miał dobrego cracka to nic takiego się nie działo :]
Czy tylko mnie drażni głos tego swaga?...
BrunerOvned napisał/a:
Czy tylko mnie drażni głos tego swaga?...
Jedyne co cię może drażnić to swoja małostkowość, duże ego i zazdrość.
Na dachu świątyni Adanosa w kanionie w Gothic 2: Noc Kruka jest wrak samochodu (garbusa) ;d
W GTA 6 w jednym barze, jak się miało pirata to sprzedawali piwa z Sadistica.
Szron napisał/a:
Jedyne co cię może drażnić to swoja małostkowość, duże ego i zazdrość.
Jeśli chodzi o "samodrażnienie" i "duże ego" to czasem coś z tym robię.
Nie miałem zamiaru nikogo obrażać. Sorry kolego, to nic osobistego! Aż tak małostkowy nie jestem...
Bardzo fajne filmiki mają Polecam filmiki o Mortal Kombat
kary programistów gier to pół biedy, gorzej jak się pracuje na pirackim oprogramowaniu dla projektantów. Twórcy np. sprawiają, że piracka wersja źle wylicza obciążenia, niektóre elementy znikają przez co można zgłupieć i całkiem zdezorientować, albo program po prostu gaśnie samoistnie i wszystko nad czym się ślęczało znika.
co to za gra z 6:38??
W pirackim settlers 3 huty zamiast żelaza wytapiały mięso...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów