📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast pomóc napadniętemu, to go wszyscy razem zamordowali od tak, rozmawiając z nim i pijąc drinki w pełnej kulturze 60 sekund wcześniej.....
o kurwa ! tam są wszyscy tak pojebani że tylko to pomoże
O chuj tu chodzi w ogóle
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Zamiast pomóc napadniętemu, to go wszyscy razem zamordowali od tak, rozmawiając z nim i pijąc drinki w pełnej kulturze 60 sekund wcześniej.....
Ale widzisz, że dostali info za co gościu się należy i nawet ten z giwerą odpuścił ratowanie. BTW tu od razu z krzesłami napierdalać przylecieli, a w tym centrum handlowym, z dźganą dziewczyną, tylko z daleka patrzyli
Akcja jak na renesansowym obrazie kurwa
ale cyrk, jakbym tam zyl to zaszylbym sie gdzies w dzungli albo spierdolil pontonem do europy, to bylby dobry ruch i wieksza szansa na przezycie niz wśród tych ludzkich małp
Kto jest z kim?
Różne filmiki widziałem nożowników , ale - takiego pierdolnika jeszcze nie widziałem . Piwko leci
Ale chujowa obsługa. Na stole stoi z 20 butelek i nikt tego nie posprząta nawet. (widok z drugiej kamery na końcu filmiku)
Ten w białym chyba nie był zbyt lubiany w towarzystwie
Ja pierodle jak celują tymi taboretami ....
Najlepszy szeryf z La Pistola ^^
Zamiast pomóc ochroniarzowi który próbował... JPDL co za pojebany świat. ***** PO. Tam dziewczyny z chu**mi to coś normalnego a więc ***** ich wszystkich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów