...Poprawiona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziwne że nikt z ujadaczy przeciw UE nie chce wyjechać na Ukrainę albo do Rosji skoro tam tak dobrze. Słuchajcie... to proste. Pakować torby i wio. Będą wartości rodzinne i godność. Nie będzie LGBT, gendera, Żydów i cyklistów. Jedźcie, tu nikt nie będzie płakał.
Dokładnie, ja chcę oświecone wartości, bo jestem myslący, chce gejów, gender itp. Ale nie chce katolstwa, więc won na wschód katole.
slig01 napisał/a:
Dziwne że nikt z ujadaczy przeciw UE nie chce wyjechać na Ukrainę albo do Rosji skoro tam tak dobrze. Słuchajcie... to proste. Pakować torby i wio. Będą wartości rodzinne i godność. Nie będzie LGBT, gendera, Żydów i cyklistów. Jedźcie, tu nikt nie będzie płakał.
To jak Ty jesteś taki proeuropejski i chcesz homomałżeństw, homoadopcji, aborcji dla każdego, eutanazji i uczenia dzieci masturbacji w przedszkolu to może Ty się spakuj i wypad do Holandii? To właśnie tacy jak Ty chcą zmian w Polsce, więc to chyba logiczne, że to właśnie tacy powinni się stąd wynieść, a nie ludzie którzy nie chcą tu nic zmieniać w kierunku kolorowej europki.
Nikt nie mówi, że na Ukrainie jest dobrze. Nie manipuluj. To że UE to syf nie znaczy chyba od razu, że na Ukrainie jest wspaniale? Albo logika kuleje, albo po prostu słaba manipulacja z twojej strony.
Gejothief
to jest mój kraj od 100 pokoleń wstecz i zawsze był katolicki a nigdy pedalski. Więc jak chcesz żeby Cie ktoś legalnie na pala nadział to zabieraj się z kolegą Sligiem lizać po rowach gdzie indziej. Mam nadzieje że przyjdzie dzień jak was wszystkich pedalskie kurwiszony pozamykamy w łagrach.
to jest mój kraj od 100 pokoleń wstecz i zawsze był katolicki a nigdy pedalski. Więc jak chcesz żeby Cie ktoś legalnie na pala nadział to zabieraj się z kolegą Sligiem lizać po rowach gdzie indziej. Mam nadzieje że przyjdzie dzień jak was wszystkich pedalskie kurwiszony pozamykamy w łagrach.
Ewentualnie na Białoruś. Miałbym blisko do domu, a i wiza w miarę 'tania'.
@cynku
Ciocia Wiki-"Kolejne pokolenie średnio rodzi się co 30 lat.",a niech to będzie nawet 15,to 100 pokoleń poddaje w wątpliwość czystą Polskość Biorąc pod uwagę Czyngis-chana który gwałcił i gwałcił ^^
Ciocia Wiki-"Kolejne pokolenie średnio rodzi się co 30 lat.",a niech to będzie nawet 15,to 100 pokoleń poddaje w wątpliwość czystą Polskość Biorąc pod uwagę Czyngis-chana który gwałcił i gwałcił ^^
mishon,
to że mieszko sie ochrzcił w 966 nie znaczy ze ludzie tu wcześniej nie mieszkali, zreszta czyngis chan zmarł w 1200 ktoryms.
i zreszta co to ma za znaczenie, nie czepiaj sie tylko jechaj pedała.
to że mieszko sie ochrzcił w 966 nie znaczy ze ludzie tu wcześniej nie mieszkali, zreszta czyngis chan zmarł w 1200 ktoryms.
i zreszta co to ma za znaczenie, nie czepiaj sie tylko jechaj pedała.
cynku - 100 pokoleń wstecz to jakieś 3000 lat, prawoskrętny do wyrzygu analfabeto.
Gharotief napisał/a:
Dokładnie, ja chcę oświecone wartości, bo jestem myslący, chce gejów, gender itp. Ale nie chce katolstwa, więc won na wschód katole.
To Ty chcesz zmian. Jeśli chcesz tu drugiej Holandii to może po prostu tam kurwa wyjedź.
boudlering- w twojej rodzinie 100 pokoleń to znacznie mniej, twoj np dziadek zapinał twoją matke jak skonczyła 8 lat. Ty tak też będziesz jak tylko twój stary znudzi się twoją dupą lewoskrętny popieprzony pałojadzie.
Jak dla was UE to tylko pedały i gender, to o czym tu kurwa rozmawiać? W UE na pierwszym miejscu gospodarka, a nie jakieś pierdolenia o równości płci.
I chuj w dupę temu co napiszę że jestem euro-pedałem, pisze to bo już mnie wkurwia pierdolenie o wiedzy wyniesionej z sadistica.
I chuj w dupę temu co napiszę że jestem euro-pedałem, pisze to bo już mnie wkurwia pierdolenie o wiedzy wyniesionej z sadistica.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów