Brasaolczyk z Brazylii tuż po podpaleniu siebie przez siebie zdaje sobie sprawę, że to mógł być niezbyt dobry pomysł. Pewnie jeszcze skwierczy jak ryba w panierce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pewnie ktoś go ugasił... Nie wolno wychodzić między człowieka i jego marzenia
jak biały człowiek podpali się to wygląda jak spalony
jak czarny się podpali to wygląda... jak biały człowiek
jak czarny się podpali to wygląda... jak biały człowiek
Gdyby byl po jakims pozarze domu to byloby mi go zal. A tak to nie.
0:45 Gość podpierdolił kawałek boczku.
Swoją drogą ciekawe, czy faktycznie mózg odciął odczuwanie bólu?
Swoją drogą ciekawe, czy faktycznie mózg odciął odczuwanie bólu?
W końcu jest biały
@czesiek99 czuje do pewnego momentu, jak poparzenia sa na tyle powazne ze uszkadzaja zakonczenia nerwowe to juz go nie boli
0:45 myślałem, że bierze od niego maczetę, aby go dobić. A on zwyczajnie ją podpierdolił
IOI napisał/a:
czuje do pewnego momentu, jak poparzenia sa na tyle powazne ze uszkadzaja zakonczenia nerwowe to juz go nie boli
No tak podpowiada logika, ale jednak osobiście przetestowałbym zastosowanie gaśnicy śniegowej na taką spaleniznę... hmm jakiś ochotnik?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów