18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Sytuacja w teatrze
Newralgiczna • 2010-12-21, 22:13
Tuż przed rozpoczęciem przedstawienia, Leonowi zachciało się strasznie siusiu.
Wyszedł z widowni, szuka toalety. Wszedł do jakiegoś ciemnego korytarzyka, już nie może wytrzymać, złapał wazon stojący w kącie i nasiusiał do niego.
Po wszystkim wrócił zadowolony na widownię.
Przedstawienie już trwa, więc Leon nachyla się do sąsiada i się pyta:
- Jak się zaczęło?
- A wie pan, taka scena typowa dla nowoczesnych dramatów. Wchodzi facet, sika do wazonu i wychodzi...

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
Podgor 2010-12-21, 22:27
O kurwa, brak mi słów.
Zgłoś
perun88 2010-12-21, 23:14
te sikanie jakoś mi nie pasuje w tym wszystkim....

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
KateVonD 2010-12-21, 23:31
One man one vase...
Zgłoś
Chandelier 2010-12-22, 3:30
Strassburger by sie nie powstydzil.
Zgłoś
Newralgiczna 2010-12-22, 11:25
a zdziwisz się jak Karol wyjedzie z tym kawałem w najbliższym odcinku

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
pakicito 2010-12-22, 14:19
"nasiusial", "sika" - this is sadistic ffs
Zgłoś
Nevan 2010-12-22, 14:21 35
@up

Nasiusiał jest słodziutkie :*** <3
Zgłoś
base 2010-12-22, 15:54
prawie jak Leon Zawodowiec, tylko że, on by jeszcze kogoś zabił
Zgłoś
p................a 2010-12-22, 22:46 7
Tuż przed rozpoczęciem jebanego kurwa przedstawienia, wackowi zachciało się strasznie szczać no że kurwa ja pierdole jego mać
Wyszedł z widowni, szuka sracza. Wszedł do jakiegoś ciemnego jak murzyński niewolnik kurwa pomieszczenia, już nie może wytrzymać, złapał wazon stojący w kącie i zejszczał, zesrał, zrzygał się do niego za wszystkie kurwa czasy bóg to chuj.
Po wszystkim wrócił zadowolony na widownię, przy okazji waląc sobie konia pod frakiem
Przedstawienie już trwa, więc wacek nachyla się do sąsiada i się pyta:
- Jak się zaczęło? a przy okazji, to kurwa jesteś murzynem
- A wie pan, taka scena typowa dla nowoczesnych dramatów kurwa. Wchodzi facet, szcza sra rzyga do wazonu i wychodzi... ja pierdole ty geju.
poprawione dla zgorszonych użytkowników sadistica
Zgłoś
Newralgiczna 2010-12-22, 23:13 3
paruwa, masakra..widać, że dla Ciebie pełnia szczęścia jest, jeżeli w każdym kawale jest kurwa chuj i ja pierdolę...ja nie uważam, ze kawał ze zwiększoną ilością przekleństw jest lepszy..masz dość niskie poczucie humoru i takie prostackie..

Zgłoś
grrronek 2010-12-22, 23:22
kawał zajebisty (w obu wersjach) a każdy i tak go opowie na swój sposób

Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Zgłoś
Ine 2010-12-23, 21:57
Co? Mam dodać emotikonkę, żebyście tym razem nie usuneli? Toż mój dowcip był fantastyczny... użyte z zamysłem wulgaryzmy, o których była mowa... majstersztyk... a teraz moje życie straciło sens... zabiję się i znajdziecie mnie na hardzie.

Zgłoś
Rafiqs 2010-12-24, 2:42 1
A co zrobił kierowca autobusu?

podpisuje sie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów