📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A tam, gówno prawda. Jak wolicie stać i wstrzymywać mocz, zamiast się odlać, tylko po to, żeby nie złamać jakiejś idiotycznej niepisanej zasady to... be my guest. Możecie popatrzeć jak was wyprzedzę i będę się odlewał. A nie, tego też Wam nie wolno...
w ogóle wiecie kiedy jest szach mat? (tak pytam sie kiedy a nie co to jest)
czy kolejni w stylu "znam hasło to jestem zajebisty"?
czy kolejni w stylu "znam hasło to jestem zajebisty"?
zwykły szach, bez mata, gimbus nademna ma racje.
Formaliści jebani. Jak kobieta chce, żebyście ją puknęli, to też jej kurwa tłumaczycie, że puka to się do drzwi, a ona nie jest drzwiami i jesteście zajebiści bo odróżniacie kobietę od drzwi?
@gabka125
Kurwa, to takie powiedzenie
Kurwa, to takie powiedzenie
Po pierwsze nie mat.
Po drugie pat to remis
najpierw poczytaj, potem pisz
Po drugie pat to remis
najpierw poczytaj, potem pisz
gamegape.com/pl-56851-the-urinal-game.html
gamegape.com/pl-56851-the-urinal-game.html
Jakieś chrześcijańskie te pisuary. Wszędzie się kurwa rozstawią z tymi krzyżami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów