📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To symbolizuje jak władze - zarówno świeckie jak i kościelne: traktują ten kraj. Jak kawałek szmaty
kurwa kolejna tablica ? pojebało ich. zróbcie muzeum smoleńskiej katastrofy, centrum edukacyjne "smoleńsk" w szkołach obowiązkowy przedmiot wiedza o smoleńsku, a w każdym mieście pozmieniajmy nazwy ulic.
A co do flagi to średnio gostek zrobił. Ale nie ma co sie dziwić. Ta ekscytacja kiedy odsłania się nową tablicę - można wybaczyć takie błedy.
A co do flagi to średnio gostek zrobił. Ale nie ma co sie dziwić. Ta ekscytacja kiedy odsłania się nową tablicę - można wybaczyć takie błedy.
co tu się po czarnej sekcie spodziewać oni mają szacunek do kasy ...
Wypierdolić to się powinno tego brzydkiego, łysego, starego chuja w okularkach, metrową murzyńską pałą we wszystkie otwory. Pierdolony kościelny dupoliz, gdyby mógł to by wpierdolił rodzyny temu biskupowi. Taka kurwa nie powinna żyć na ziemi Polskiej, jeśli z flagą, za którą walczyli i umierali nasi dziadkowie, obchodzi się jak z kawałkiem szmaty.
amerykańce mają taki szacunek do flagi, że na końcu dali ją murzynowi
Amerykanie mają szacunek do flagi
(uwaga: hard w linku)
sadistic.pl/chujowo-trafil-vt54267.htm429035
(uwaga: hard w linku)
sadistic.pl/chujowo-trafil-vt54267.htm429035
tylko ze tam robia to zolnierze a u nas jakies durnie
łał filmik porównujący patafianów którzy zrobili sobie z flagi jakieś przykrycie na "pomnik"
oraz żołnierzy składających flagę na pogrzebie kolegi.
BTW to że coś jest biało-czerwone nie oznacza że jest flagą, to była raczej jakaś szmata w barwach narodowych
oraz żołnierzy składających flagę na pogrzebie kolegi.
BTW to że coś jest biało-czerwone nie oznacza że jest flagą, to była raczej jakaś szmata w barwach narodowych
Porównanie trochę nie trafne , bo do wojskowych z USA , mogli dać polskich żołnierzy jak z nią postępują . W każdym kraju znajdzie się ktoś kto nie szanuje flagi , widać tu jakiegoś klera , który za najwyższą wartość ma kasę i spasiony brzych , oraz kolejnego brudasa ( po minie sądzę , że jakiś dawny komuch) , który nasz symbol traktuję jak śmieć .
@Cloud90
szmatą w barwach narodowych to będzie Twoja stara jak się znajdzie body painter który ją pomaluje na biało-czerwono, a to jest flaga Polski. odsyłam do wikipedi
szmatą w barwach narodowych to będzie Twoja stara jak się znajdzie body painter który ją pomaluje na biało-czerwono, a to jest flaga Polski. odsyłam do wikipedi
@MdoN a sam cymbale przeczytałeś ten artykuł na Wikipedii? Czy tylko tak pierdolnąłeś na przypał?
to nie jest flaga matole pl.wikipedia.org/wiki/Flaga
to nie jest flaga matole pl.wikipedia.org/wiki/Flaga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów