📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zapomnieli, że Chińczycy robią teraz wszystko z plastiku i dlatego ta "porcelana" się nie rozjebała
Toż kurwa, to nie chińska produkcja tylko POLSKA!, przecie to kurwa wazony z Bolesławca, każdy wie, że się Polak nie ugnie.
P.s. piwo za napisy
P.s. piwo za napisy
Szahid wsadził sobie teraz wazon na głowę - pewnie myśli, że wolałby w dupę
Shahid to nie jest czasem ten projektant mody z wystrzałowymi mundurkami ?
Tu i teraz.
Ale szacunek, że gościu próbował z dziwki rozbić ten wazonik. Toć to ręka do wymiany. Zawsze jak się uderze w górną częśc dłoni to płaczę. On pewnie się popłacze w szatni.
Ale wy jesteście głupi, podniecacie się podłożonymi, źle przetłumaczonymi napisami. Tak na prawdę to była prezentacja nowej kolekcji wazonów, dlatego tak dumnie się na końcu prezentują panowie prezenterzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów