Sam mam 4 letniego synka i sobie czegoś takiego nie wyobrażam.
Jak będziesz miał swoje dzieci koniobijco jebany to inaczej będziesz patrzał na takie rzeczy.
Ona i ta stara co nie reagowała, za nogi na lince do haka i ciągnąć za samochodem, aż się nie zetrą całkiem. Szmata głupia.
Żółtka zaatakowała babke nożem, na filmie widac jak kurwisko lezy
A info ze zrodla
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam: "pełne pieluszki (to przez kilka pierwszych lat, potem jest gorzej)".Jak 20 letnie dziecko drze mordę, sra w pieluchę i ma zachcianki, to lepiej je zdiagnozuj.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!a wracając do teściowej, to tam matka syna rządzi wszystkim, dosłownie wszystkim, kiedyś jakaś Chinka wyskoczyła z okna szpitala położniczego, bo nie mogła znieść bólu, dziecko nie mogło się urodzić, potrzebna była cesarka, ale tam to jest drogie, więc rodzina musiała się zgodzić... no i teściowa się nie zgodziła... tak tam wygląda życie kobiet, więc nie oceniajcie, bo różnie mogło być, lata życia z podłą teściową, która rządzi wszystkim mogło tą kobietę doprowadzić do takiego stanu, że zrobiła to co zrobiła
Jakbyście mieli siostrę czy znajomych którzy dali się w manie gówniaka wpuścić, byście się 100% zgodzili z kobitą z filmu. Trzeba mieć coś z glacą aby dobrowolnie 20 lat znosić wieczne darcie mordy, pełne pieluszki (to przez kilka pierwszych lat, potem jest gorzej) i inne zachcianki bachora.
O jaka postępowa nam się trafiła. Jeszcze się wyskrob parę razy, a potem po 40 pierdol w Der Onet, że masz depresję i życie jest chujowe przez facetów.
Ona i ta stara co nie reagowała, za nogi na lince do haka i ciągnąć za samochodem, aż się nie zetrą całkiem. Szmata głupia.
W drugim ujęciu stara już chyba leżała na podłodze
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam: "pełne pieluszki (to przez kilka pierwszych lat, potem jest gorzej)".
To był sarkazm.
Przeczytałem ze zrozumieniem, Tobie z całego serca też to radzę.
Życie zaczniesz od spotkania właściwego faceta, a reszta się poukłada. Z tego co widzę, jesteś całkiem ok, więc na początek... WYJDŹ Z PIWNICY
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów