📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm, odnosze nieodparte wrazenie, ze pobierac to mozna oplate za abonament, oddanie moczu w toalecie publicznej lub organ do przeszczepu. Z drugiej strony co ja tam wiem. PS A-yoy to klasyka...
Nie warto patrzeć. Obejrzałem, wiec wiem. Rudy przeszczep i dwie ropy.
Piwo za wygląd aktorów.
Piwo się należy, bo to AYOY.
Proponuję lekkiego sadolka w wykonaniu AYOY. Jest coś i dla amatorów upadłych kobiet, i w mordę leją, jest krew i dramat, w końcu pobici uciekają
Proponuję lekkiego sadolka w wykonaniu AYOY. Jest coś i dla amatorów upadłych kobiet, i w mordę leją, jest krew i dramat, w końcu pobici uciekają
kurwa przez cały filmik myślałem, że to Rosjanie
klasyka, pamietam jak kiedys (z 10 lat temu) brat przyniosl cd z Ayoyem ...
Taki you tube poczatku XIX wieku.
A ma ktos moze superciotke?
Psychoprzemek napisał/a:
klasyka, pamietam jak kiedys (z 10 lat temu) brat przyniosl cd z Ayoyem ...
A proszę bardzo... Ta Ciotka?
myslalem ze to jakies kurwa rosyjskie gowno ,no ale kiedys rosja panowala w polsce jak widac glupota niektorych nie opuscila, ciekawe czy tez sa takimi dobrymi kierowcami co rosjanie jak tak to juz prawdziwi rosjanie
@up: że niby nasi bracia Rosjanie nie mogą być studentami? Nieładnie tak szerzyć dyskryminujące treści na tak zacnym portalu jak sadol.
Czy to nie Grzegorz Halama w drugim filmiku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów