18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Siriuz 2022-10-20, 12:24 60
Wysłać do Afryki i niech żyją ekologicznie w lepiankach z błota.
Zgłoś
gacu37 2022-10-20, 12:31 6
Zawsze zastanawia mnie czemu nikt nie wyleci i nie jebnie takiemu w celu obrony własności. Nieuzbrojony można jak najbardziej z pięści
Zgłoś
~Angel 2022-10-20, 12:40 15
gacu37 napisał/a:

Zawsze zastanawia mnie czemu nikt nie wyleci i nie jebnie takiemu w celu obrony własności. Nieuzbrojony można jak najbardziej z pięści

Bo od tego maja ubezpieczenia a kolejną sprawą to większy wyrok dostaniesz za jebniecie takiemu debilowi niż on za zniszczenie mienia. Kto miał wyskoczyć - sprzedawca który ma wywalone bo nie za to mu płacą - od takich rzeczy jest ochrona a jak właściciel żulił to jego sprawa. Jedyne co to zgłosić na policję i nara a nie szarpać się z idiotami którzy tylko czekają na prowokacje i ataki fizyczne aby pokazać jak to oni chcą dbać o planetę a ktoś ich bije.

Co innego gdyby to była moja własność to mogę go ująć i czekać na przyjazd na odpowiednie służby.

Zgłoś
Jarosławkaczyński 2022-10-20, 12:47 9
Szkoda ze nie robią takich akcji z powodu wszechobecnej drożyzny i tego co dzieje się właśnie w Polsce i na świecie.
Zgłoś
Extermis 2022-10-20, 13:14 32
Trzeba być kompletnie zjebanym, by takie coś odjebać....

Zgłoś
Siriuz 2022-10-20, 14:27 4
Jarosławkaczyński napisał/a:

Szkoda ze nie robią takich akcji z powodu wszechobecnej drożyzny i tego co dzieje się właśnie w Polsce i na świecie.

No i celna uwaga. Tych oszołomów prawdopodobnie ktoś finansowo zachęca, a potem upewnia się, że ich akcja zostanie odpowiednio nagłośniona. Protesty, manifestacje i inne performensy chyba rzadko sią organizowane oddolnie. Chętnych znajdziesz, trzeba tylko dać im narzędzia.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-10-20, 14:31
i znowu pojeby z kucykami i azjatyckimi fryzurami, łeb do ścięcia za taki fryz
Zgłoś
gurup 2022-10-20, 14:33
Biedota materialna i umysłowa. Nie mogą się pogodzić z tym, że z ich umiejętnościami mogą co najwyżej zapierdalać na etacie za max średnią krajową i na zabawki z tego sklepu ich nigdy nie będzie stać. Takim pasożytom trzeba pokazywać dosadnie gdzie ich miejsce.
Zgłoś
FeeGiee 2022-10-20, 14:45 1
Mordy nie skalane inteligencją
Zgłoś
ProVVe 2022-10-20, 15:07 1
Angel napisał/a:

Bo od tego maja ubezpieczenia a kolejną sprawą to większy wyrok dostaniesz za jebniecie takiemu debilowi niż on za zniszczenie mienia. Kto miał wyskoczyć - sprzedawca który ma wywalone bo nie za to mu płacą - od takich rzeczy jest ochrona a jak właściciel żulił to jego sprawa. Jedyne co to zgłosić na policję i nara a nie szarpać się z idiotami którzy tylko czekają na prowokacje i ataki fizyczne aby pokazać jak to oni chcą dbać o planetę a ktoś ich bije.
Co innego gdyby to była moja własność to mogę go ująć i czekać na przyjazd na odpowiednie służby.

Nie wiem... Ja bym strzelił w ryja i spierdolił... Za smarka tak się robiło jak chcieli z kasy skroić. Strzał i szybkie nogi... Tutaj skoro takie ryzyko to to samo dla zasady, żeby wiedzieli, że ludzie będą przeciwko nim
Zgłoś
Kaczor68 2022-10-20, 15:44 1
Kurwa, jak zwykle jak gruba i brzydka to aktywistka , że hej.
Zgłoś
Grzechulec 2022-10-20, 15:57 1
ProVVe napisał/a:

Nie wiem... Ja bym strzelił w ryja i spierdolił... Za smarka tak się robiło jak chcieli z kasy skroić. Strzał i szybkie nogi... Tutaj skoro takie ryzyko to to samo dla zasady, żeby wiedzieli, że ludzie będą przeciwko nim

Tylko za np mojego smarka nie bylo kamer na kazdym rogu wiec dopiero przy okazaniu na psiarni byla szansa ze Ciebie ktos rozpozna. Teraz masz kamery i AI ktora zaraz dopasuje nagranie do Ciebie a po sladzie z Twojej komory udowodnia ze byles max 10m od miejsca ataku w chwili zdarzenia. Wot kurwa technika

Zgłoś
willoo 2022-10-20, 16:50 5
Taka ciekawostka na dziś :
Finansowanie tej ekopojebanej grupy chuliganów pochodzi z Climate Emergency Fund z siedzibą w USA - to z tym funduszem związana jest Aileen Getty, potmikini założycieli Getty OIL... Co to Getty Oil ? Była to amerykańską firma zajmująca się marketingiem ropy naftowej, która powstała jako część dużej zintegrowanej firmy naftowej założonej przez J. Paula Getty'ego.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-20, 17:36
Banda dzikusów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem