Kurwa czemu sadole jadą po Bogu?
Bo to modne,jak iphone.
I jeszcze jak pojedziesz po bogu to nikt ci posta nie usunie,jak w przypadku innych wyznań
Jaki z tego morał?
Po śmierci możemy spotkać zarówno Boga jak i Allaha
Co do "lewakowania" - cóż, widzę, że kiedyś była moda na nazywanie wszystkich gimbusami, teraz lewakami. Bawi mnie, że po jednym poście jesteś w stanie wystawić diagnozę Tylko nie mów, że to przez avatar, bo tylko się skompromitujesz pokazując jak bardzo nie potrafisz brać pewnych spraw na luzie i jak bardzo nie rozumiesz sensu istnienia sadola.
No ale jak tak bardzo chcesz się bawić w "lewaków, prawaków i spółkę" to ja ciebie nazwę zacofanym katodebilem. A co! też muszę mieć coś z życia
Po zakończeniu dorocznego zebrania Partii Ateistów sekretarz generalny zarządził pięć minut nienawiści. Wszyscy zebrani zaczęli jak jeden mąż wygrażać ku górze, bluźnić, grozić i machać pięściami.
Wszyscy oprócz jednego, który siedział i czytał gazetę.
Zaniepokojony gensek zapytał go: - A ty, dlaczego nie złorzeczysz temu ich bogu?
A wstrzemięźliwy delegat na to odparł: - Ja? A bo ja po prostu w niego nie wierzę, panie sekretarzu generalny.
Po twoim poście można śmiało twierdzić, że tylko na obecną chwilę w Boga nie wierzą 63 osoby
Urzekłeś mnie. Masz zdjęcie, pewnie to będzie pierwszy raz kiedy zobaczysz zagraniczny indeks
Obrazek
Co do "lewakowania" - cóż, widzę, że kiedyś była moda na nazywanie wszystkich gimbusami, teraz lewakami. Bawi mnie, że po jednym poście jesteś w stanie wystawić diagnozę Tylko nie mów, że to przez avatar, bo tylko się skompromitujesz pokazując jak bardzo nie potrafisz brać pewnych spraw na luzie i jak bardzo nie rozumiesz sensu istnienia sadola.
No ale jak tak bardzo chcesz się bawić w "lewaków, prawaków i spółkę" to ja ciebie nazwę zacofanym katodebilem. A co! też muszę mieć coś z życia
Jesteś Lewak i koniec dyskusji
Urzekłeś mnie. Masz zdjęcie, pewnie to będzie pierwszy raz kiedy zobaczysz zagraniczny indeks
Obrazek
Brawo studencie I || II roku. Uwierz że zdjęcie legitki/indeksu to nie dyplom, a fakt bycia studentem nie przeszkadza Ci być debilem. Pochwal się kierunkiem, bo zgaduje że humanista, który za pieniądze mamy nie studiuje, a pisze głupoty na sadisticu. Może jakiś sadol z Politechniki, czy Ekonomicznej Cię trochę przepyta.
Brawo studencie I || II roku. Uwierz że zdjęcie legitki/indeksu to nie dyplom, a fakt bycia studentem nie przeszkadza Ci być debilem. Pochwal się kierunkiem, bo zgaduje że humanista, który za pieniądze mamy nie studiuje, a pisze głupoty na sadisticu. Może jakiś sadol z Politechniki, czy Ekonomicznej Cię trochę przepyta.
II rok, międzynarodowe finanse i rachunkowość (BaHons.) :*
A studiuję za swoję, bo pracuję na pół etatu
No ale z rokiem trafiłeś więc przynajmniej liczyć potrafisz
Pozdrawiam!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów