📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
BrunoL napisał/a:
Ta animacja jest prawdziwa tylko ten pan na końcu to fejk.
od razu poznałem, że ten pan to fejk, nigdy by tak równo drzewa nie podciął z każdej strony...
BrunoL napisał/a:
Ta animacja jest prawdziwa tylko ten pan na końcu to fejk.
Po zakończeniu dorocznego zebrania Partii Ateistów sekretarz generalny zarządził pięć minut nienawiści. Wszyscy zebrani zaczęli jak jeden mąż wygrażać ku górze, bluźnić, grozić i machać pięściami.
Wszyscy oprócz jednego, który siedział i czytał gazetę.
Zaniepokojony gensek zapytał go: - A ty, dlaczego nie złorzeczysz temu ich bogu?
A wstrzemięźliwy delegat na to odparł: - Ja? A bo ja po prostu w niego nie wierzę, panie sekretarzu generalny.
Animacja fajna= piwo
Beznadziejny tekst na dole,przez który trzeba sie pochwalić że sie jest Ateistą a bóg jest fee= -piwo
1-1=0
Beznadziejny tekst na dole,przez który trzeba sie pochwalić że sie jest Ateistą a bóg jest fee= -piwo
1-1=0
Ten pan na końcu to Jan Paweł 2 prawda? Bo w Polsce jest on grubo ponad Jezusem i Bogiem
Wiadomo że fejkiem jest koleś ścinający drzewo - cała animacja to fejk
up Dust Devil
Na tym portalu zazwyczaj nie dodaje komentarzy, ale kurwa jakim trzeba być kretynem aby dodawać takie zjebane wypociny. Ani to śmieszne ani dające do myślenia, takie kurwa wielkie nic.
PS Co jest dla Ciebie w Twojej nowej ojczyźnie "grubo ponad Jezusem i Bogiem"? zlewozmywak?
Na tym portalu zazwyczaj nie dodaje komentarzy, ale kurwa jakim trzeba być kretynem aby dodawać takie zjebane wypociny. Ani to śmieszne ani dające do myślenia, takie kurwa wielkie nic.
PS Co jest dla Ciebie w Twojej nowej ojczyźnie "grubo ponad Jezusem i Bogiem"? zlewozmywak?
@Sithdora
już dupa boli? A jak jajka? Pieczą?
Cóż, przynajmniej to dobrze, że tak rzadko się udzielasz
A na nowej obczyźnie nie zlewozmywak, a uniwersytet, bo byłem za mądry jak na Polskie politechniki i inne ekonomiczne
już dupa boli? A jak jajka? Pieczą?
Cóż, przynajmniej to dobrze, że tak rzadko się udzielasz
A na nowej obczyźnie nie zlewozmywak, a uniwersytet, bo byłem za mądry jak na Polskie politechniki i inne ekonomiczne
fejk, kwejk, gówno, dupsko
Chyba prędzej uniwersytecki zlewozmywak. A co do dupy, to problemy z jej bólem mają raczej kolorowi lewacy jak Ty, a nie normalni ludzie.
"Bo w Polsce jest on grubo ponad Jezusem i Bogiem"
A każdy komuch i popłuczyna go wielbiąca jest grubo poniżej mieszanki cygana, i czarnucha.
A każdy komuch i popłuczyna go wielbiąca jest grubo poniżej mieszanki cygana, i czarnucha.
Kurwa czemu sadole jadą po Bogu? Jak dla mnie sadyzm powinien ograniczać się do jechania muslimów, ale między wami drodzy bracia jest zapewne więcej tych wierzących, tak więc reszta zamknąć ryje ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów