Omotana amokiem w furii próbuje rozjeżdżać ludzi, a wykonanie stuknięcia w samochód skutkuje wzrostem wykładniczym agresji objawiając się wzmożeniem ataku. Nieskoordynowane działania przeplatają się z nieokiełznaną frustracją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale Cipy dookoła i w tym samochodzie, ze jej nikt nie przypierdolił solidnie.
Czemu nikt jej nie przypierdolił w mordę ja się pytam.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Czy sadolowy ekspert potrafi ocenić, jakie to schorzenie psychiczne ?
Rafal1757 napisał/a:
Czy sadolowy ekspert potrafi ocenić, jakie to schorzenie psychiczne ?
Nie wiem :/
Brak bolca.
Wyobraźcie sobie gdyby na miejscu tej kobiety siedział facet - od razu kilku bardziej krewkich przechodniów rzuciłoby się do jego pacyfikacji.
Inna sprawa, że facet z racji swoich wyższych umiejętności mógłby faktycznie kogoś przejechać, ta kurwa ledwo co trafiła w tą jebutną terenówkę Nissana.
Wyobraźcie sobie gdyby na miejscu tej kobiety siedział facet - od razu kilku bardziej krewkich przechodniów rzuciłoby się do jego pacyfikacji.
Inna sprawa, że facet z racji swoich wyższych umiejętności mógłby faktycznie kogoś przejechać, ta kurwa ledwo co trafiła w tą jebutną terenówkę Nissana.
szał macicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów