📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mają rozmach... ale swoją drogą to nieźli twardziele. Koszulki bez rękawów do paintballa....
Dupa nie wojna- lepsze do tego jest ASG
Sam bym się w to pobawił, gdybym nie miał tyle filmów do obejrzenia
Knopers napisał/a:
Dupa nie wojna- lepsze do tego jest ASG
właśnie na ten komentarz czekałem. Flame war - nakurwiaj!
w temacie masz literówkę.
Kiedyś, jak szybko zszedłem z pola, pytałem gościa organizującego sprzęt do paintballa czy on w ogóle gra. Powiedział, że grał w USA i tam był mega rozmach i mega sprzęt, a więc tutaj już mu się nie chce w to bawić :]
"...ale dźwięk mamy do bani, trzeba będzie potem dograć te strzały, bo mam tylko takie jakieś jakieś bzyknięcia"
Z wielka chcecia bym rozegral taka partie w PB, ale jak ktos juz wyzej powiedzial - co z tego ze mam caly sprzet do gry jak znajomi nie maja a co do Knopersa to ASG ssie cipo
I niech mi ktoś powie, że pieniądze szczęścia nie dają...
ja myślę że to wszystko wyreżyserowane, inaczej Ci w zapierdalacze w samochodach napewno pozjeżdżali by by kilku maruderów
Szuka chyba dostanie owulacji jak to zobaczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów