📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
aguiar napisał/a:
Ona jest przejezabista. Zakochałem się.
Ja też, bierzemy na dwa baty. Ty ładujesz w paszczę, Ja w dupala a reszta sadola robi bukkake.
Miłość jest taka magiczna..
i to jeszcze napierdala w bębny przy paramore
immortaldog napisał/a:
Ja też, bierzemy na dwa baty. Ty ładujesz w paszczę, Ja w dupala a reszta sadola robi bukkake.
Miłość jest taka magiczna..
Stary, ja się w niej zakochałem - nie bawią mnie wakacyjne przygody...
... żartowałem, rżnąłbym nawet w oko jakby miejsca brakło.
Szczerze jako perkusista nic specjalnego gra ja gra widziałem lepsze i lepszych, wcale nie tak szybko ja się wydaje, ale jest plus! ma luźny nadgarstek kto widzi plus to widzi ;D sadole widzą ! ale jako chłopak ja tu widzę bukake !
Czy ona taka super? Na starość będzie nadal tak napierdalać... tylko że sztućcami po garach w kuchni.
Za mało podwójnej stopy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów