V10 i jazda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miłego fapowania
Pogazował, poszarżował. Fajne auto, ale ja tam lubię płynną jazdę. Gazować i hamować co chwilę to każdy potrafi.
pfff ja mam w moim fordzie V12
nie lubię bmw ale za m5 e60 zawsze piwo!
bmw - buraki, zawsze, chociaż bardzo podoba mi się Bavaria, E24 i 2002, nigdy ich nie kupię (nie dlatego, że mnie nie stać, tak dla wiadomości oburzonych właścicieli burakowozów), a dlatego, że zawsze będą kojarzone z wieśniakami i większość z nich jest niestety dotkniętych magiczną różdżka wiejskiego tuningu i strach się chwalić przed znajomymi
BMW - Barczyste Małe Wieśniaczki.
Zanim sie hejterzy dopierdolą do mnie że jeżdzę fordem, vw czy tudzież innym więsniakowozem od razu mówię że jeżdzę MZK - Mam Zajebistego Kutasa!
Kij w oko hejterom!
Zanim sie hejterzy dopierdolą do mnie że jeżdzę fordem, vw czy tudzież innym więsniakowozem od razu mówię że jeżdzę MZK - Mam Zajebistego Kutasa!
Kij w oko hejterom!
Za S85B50 zawsze piwko będzie.
I co ci po V10 jak pojechać legalnie możesz 130km/h a i to w nielicznych miejscach, a na reszcie 50-90 i co 3km fotoradar, a yle to i stary maluch wyciągnie.
Mistrz Prostej, samochód tatusia.... prawdziwe m5 to e39 ;D
lg0r napisał/a:
bmw - buraki, zawsze, chociaż bardzo podoba mi się Bavaria, E24 i 2002, nigdy ich nie kupię (nie dlatego, że mnie nie stać, tak dla wiadomości oburzonych właścicieli burakowozów), a dlatego, że zawsze będą kojarzone z wieśniakami i większość z nich jest niestety dotkniętych magiczną różdżka wiejskiego tuningu i strach się chwalić przed znajomymi
widzę ze troche słaby masz zakres wiadomosci o bmw
E24 to jest dla mnie jedna z najpiekniejszych starych BMW.
i nie jest ona z 2002 roku, jest dużo starsza i ma większy wypas niz samochody z 2012 roku.
Sądzę że Ci sie pomyliło z e34 < która jest również piękna, albo z e36 która jest uważana za burakowóz, ale potrafi być piękna..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów