V10 i jazda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co w tym filmiku jest fajnego? Takie "pokazy" można robić każdym autem które ma głośniejszy wydech i jakoś się zbiera by było słychać piszczenie opon
HondaH22 napisał/a:
Co w tym filmiku jest fajnego? Takie "pokazy" można robić każdym autem które ma głośniejszy wydech i jakoś się zbiera by było słychać piszczenie opon
Co jest fajnego ? v10,taki sprzęt jest już bardzo ciężko znaleźć.Teraz są już w większości v8 M6,a ta jest bardzo pokazowa
HondaH22 napisał/a:
o nie stary 507KM i 520Nm to nie jest byle jaki wynik, chyba nie możesz się nie zgodzić? co do wydechów to szkoda trochę, że ktoś je zmienił na jakieś ryczki, bo to auto na pewno pięknie brzmi gdy ma oryginalny wydech co do wrażeń to taki wóz na pewno urywa dupę z jajami. mój kumpel ma e39 M5, tam jest "tylko" 400KM i tez kurwa jest DOBRZE! seria ///M w bmw to auta, dysponujące taką mocą i właściwościami jezdnymi, że praktycznie się nie nudzą (zdecydowana większość aut, po jakimś czasie jest przez użytkownika tak rozpracowana, ze zwyczajnie się nudzi i trzeba szukać nowych wrażeń i atrakcji, ale nie M-Power). oczywiście co kto lubi... jak ktoś jeździ autem dla przeciętnego szarego zjadacza chleba, to ni w ząb nie zrozumie co napisałem powyżej
pozdro dla maniaków mocy
znaczki cyfierki i leterki za markami i modelami sa wazne.. amg, m, f1, rs, fq itd
To auto jest PASKUDNE! Nie było chyba brzydszej bety. Wyjątkowo paskudne lampy z tyłu i obrzydliwy dźwięk wydechu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów