Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DJ (ang. Disc Jockey) – osoba zajmująca się dobieraniem oraz odtwarzaniem i miksowaniem muzyki na żywo. DJ najczęściej stara się stworzyć płynność muzyczną w swoim występie, łącząc ze sobą różne utwory muzyczne, dodając efekty dźwiękowe, sample, utwory typu a capella. DJ-e turntabliści posługują się także skreczem.
Wikipedia, ale jak najbardziej opis prawdziwy. Poza tym nie wiem, skąd ci się wzięło to 99%, ale zrób jedno - wyłącz radio i TV.
Jak nie umiesz spiewać czy grać to zostajesz DJ-em. Poruszasz płyta, pokrecisz gałką, naciśniesz przycisk. Nawet Sasha Grey to opanowała.
Komuś pomyliło się pojęcie DJ-a z remizowym grajkiem.
Co tam, że to Dj`e tworzą 99% muzyki w dzisiejszych czasach i że nie umiałbyś nawet włączyć jakiejkolwiek konsoli, ale musiałeś tu pokazać swoje upośledzenie
Aaaaa to dlatego mainstreamowa muzyka to taki beznadziejny sciek! Dziena za info.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów