Kto z nas w dzieciństwie nie miał podobnych pomysłów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wypierdolił się na ryj więc nie ma piwka
już myślałem że będzie kolejny aktor z reklam wyślij sms o treści pomoc
A później będą zbierać pieniądze bo bartuś połamał sobie kręgosłup i nfz nie chce refundować operacji w Niemczech. Selekcja naturalna, kiedyś gdy ktoś był lekkomyślny i głupi wcześniej czy później ginął i został wymazany z puli genów.
@up
Współczuję ci, pewnie jak się urodziłeś to już stałe łącze w każdym domu było normą..
Współczuję ci, pewnie jak się urodziłeś to już stałe łącze w każdym domu było normą..
Z takim fartem nie pozbędzie się mleczaków do trzydziestki.
Też tak popierdalałem rowerem z różnych górek, kurwa teraz bym się chyba bał
szokkk ze malolat od kapaa odlazll i na rowerkuu po gorkach smigaaa kuzaaaa
Pełen szacun dla dzieciaka.
@crystaldragon
Smutne musiałeś mieć dzieciństwo skoro tak twierdzisz :<
@crystaldragon
Smutne musiałeś mieć dzieciństwo skoro tak twierdzisz :<
Zjazd z takiej górki na rowerze to jest nic.. Tutaj problemem jest ten pień(?), trochę w prawo i możliwe, że byłby materiał na harda
I co w tym niby takiego nadzwyczajnego? Połowa roczników poniżej 93 gdyby nagrywała to co odwalała, mogłaby się pochwalić mocniejszymi akcjami.
Ja w dzieciństwie nie miałem go pro na kasku, w sumie kasku tez nie...
kiedys zbudowalismy hopke w lesie na na gorce i koles (grubas) mail "bmx" w ktorym jedno kolo bylo mniejsze od drugiego xd i tak zjezdza z tej gorki podjezdza na hopke ze spora predkoscia . w locie przednie kolo odpadlo bo bylo nie dokrecone a on polecial na morde i turlal sie po ziemi. Lezelismy z kolegami i plakalismy ze smiechu to byly czasy, a takich akcji zwałowych za dzieciaka bylo duzo. D
a ja myślę że,ten dzieciak,ma poprostu talent !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów