📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawo Murphy'ego w czystej postaci.
Źle założona lina, szarpnięcie, słychać pękającą podporę dźwigu i piękna katastrofa...
maxboats napisał/a:
@Velture, sam żeś kurwa jest żuraw.
pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBuraw_samochodowy
O chuj aha na robocie wyciągałem 30 ton, dobrze że nie jeblo.
Dźwigi są w budynkach,osobowe lub towarowe. To na filmiku, to żuraw samochodowy samojezdny.
Jestem ekspertem.
Jestem ekspertem.
Ja tam kurwa widzę szalone drzewo a nie szalony dźwig.
Nie dość, że jebło, to jeszcze dźwig pociągło
Ale zawsze jak cuś pierdolnie to browar wskazany.
Nie dość, że jebło, to jeszcze dźwig pociągło
Ale zawsze jak cuś pierdolnie to browar wskazany.
Spadł pewnie na ziemiankę loaloi pod Luton w której koczuje po zmianie na zmywaku,
Jebane kurwa lenie i pierdolone niemieckie (chyba) nieroby kurwa dźwig wynajęli, szkoda że helikopter nie trzymał tego drzewa, jebane pizdy
krecikprecik
Prawo Murphy'ego mowi ze z prawidlowych i nieprawidlowych rozwiazan czlowiek wybierze ta nieprawidlowa.
Dlatego miedzy innymi w komputerach kable zakoczone sa kostkami ktore pasuja wyjsciem tylko do odpowiednich wejsc, by nie doszlo do pomylki.
natomiast prawo to zadzialalo w twoim przypadku. z wielu rozwiazan wybrales to zle.
wiec nie pierdol
Prawo Murphy'ego mowi ze z prawidlowych i nieprawidlowych rozwiazan czlowiek wybierze ta nieprawidlowa.
Dlatego miedzy innymi w komputerach kable zakoczone sa kostkami ktore pasuja wyjsciem tylko do odpowiednich wejsc, by nie doszlo do pomylki.
natomiast prawo to zadzialalo w twoim przypadku. z wielu rozwiazan wybrales to zle.
wiec nie pierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów