Nie powtarzaj tego!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam się boję prądu.
Za Kreosana zawsze Piwo !
Dywan, spawanie w klapkach bez skarpetek i chudy siajbus, kto by pedzioł że to rosja
muszą mieć przejebane okablowanie w tym domku, u mnie, jak bym tak raz zrobił, to bym musiał całe okablowanie wymieniać.
Ja pierdole!
Jak mnie w dzieciństwie jebnęło
z powielacza w Neptunie
to napięcia wyższe niż 12U
omijam z daleka.
Natężenie sami se obliczcie
bo się w życiu (tym albo tamtym)
przyda.
PS Powielacz = takie coś z diodami i kondziorkami.
Prądy prostuje, usuwa ciąże i sznurki wiąże.
Jak mnie w dzieciństwie jebnęło
z powielacza w Neptunie
to napięcia wyższe niż 12U
omijam z daleka.
Natężenie sami se obliczcie
bo się w życiu (tym albo tamtym)
przyda.
PS Powielacz = takie coś z diodami i kondziorkami.
Prądy prostuje, usuwa ciąże i sznurki wiąże.
Gościu ma bicki jak ja kutasa, zastanawiam się kto jest bardziej upośledzony.
fajnie pewnie kurwa ominął wszystkie skrzynki bezpiecznikowe jak z 220v spawarkę zrobił.ogólnie na filmie on to pokazuje jakby prąd był czymś fajnym i przyjemnym.raz mnie pierdolnęło 220 i to króciutko i mam szacunek dla tego skurwysyństwa.
Ten chudy z worami pod oczami wygląda jakby krokodyla nie odmawiał
mesjasz19 Ty, bo masz małego kutasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów