Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Koleś spokojnie szedł z ochroniarzami w stronę policjantów, a gdy wreszcie doszedł do nich, to Ci go zaczęli szarpać jakby k🤬a wstrzykiwał sobie marihuane na środku boiska, no k🤬a mać.
Nie nie jestem fanem jp, ale tutaj mnie aż szlag trafił na widok ich zachowania

@up niektore wartosci sa bezcenne
moze kiedys zrozumiesz

moze kiedys zrozumiesz
Hacerking napisał/a:
Koleś spokojnie szedł z ochroniarzami w stronę policjantów, a gdy wreszcie doszedł do nich, to Ci go zaczęli szarpać jakby k🤬a wstrzykiwał sobie marihuane na środku boiska, no k🤬a mać.
Złapali przecież niebezpiecznego przestępce. Tu na sadolu na pewno pochwalą, wnioskuję to po poprzednich tematach o policji.

@up
Jak nie umiesz odróżnić normalnego zachowania policji i tego, kiedy jest ono uzasadnione, od zachowania kretyńskiego, jak w tym przypadku, to nie mam pytań.
Jak nie umiesz odróżnić normalnego zachowania policji i tego, kiedy jest ono uzasadnione, od zachowania kretyńskiego, jak w tym przypadku, to nie mam pytań.

W porzadku ochroniarze, dali kolesiowi kilkadziesiat sekund czasu na show

Ciekawe czy wziął kredyt aby tak na lajcie wp🤬lić się na boisko
Kilka tysi funtow kary za 10sekund sławy. Pozdro

Są wk🤬ieni, bo zapewne potrąci im szef z pensji za niedopilnowanie obowiązków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie