📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no to jest klasa!
a nie to co widzę,jak taki jeden czy drugi chuj póltora godziny się pierdoli na parkingu pod Realem,żeby zaparkować swoje cinkłoczento..
a nie to co widzę,jak taki jeden czy drugi chuj póltora godziny się pierdoli na parkingu pod Realem,żeby zaparkować swoje cinkłoczento..
To Ty masz taką banię a nie wolno kręci
już to tu widzialem, ale kozak ;p
ZeD sam jesteś fake, grzybie. Śmigło jednego helikoptera zawsze kręci się w jedną stronę, nie ma czegoś takiego jak wsteczny.
Ilość klatek na sekundę jest zbyt mała, by zarejestrować dokładnie obracające się śmigło, dla takiego nerda, jak ty, który myśli, że jak w Halo ODST mu się pięknie śmigło w falconie kręci to na wszystkich filmach tak będzie...
Ilość klatek na sekundę jest zbyt mała, by zarejestrować dokładnie obracające się śmigło, dla takiego nerda, jak ty, który myśli, że jak w Halo ODST mu się pięknie śmigło w falconie kręci to na wszystkich filmach tak będzie...
@up.
Zanim zaczniesz pisać głupoty, to poczytaj na ten temat, żebyś nie był źródłem mylnych informacji dla kilkuset osób, które przeczytają Twój durny komentarz i w przyszłości przekażą tą nie pełną wiedzę komuś innemu. Istnieje coś takiego jak "wsteczny" w układzie dynamicznym śmigła śmigłowca (i nie helikoptera, bo nie ma czegoś takiego). Używasz tego wariantu tylko i wyłącznie w sytuacjach krytycznych i ostatecznych aby uratować maszynę. Dlatego też, o dziwo, śmigłowce są najbezpieczniejszą formą transportu powietrznego. Naprawdę ciężko się rozbić takim cackiem. A poza tym, wydaje mi się, że "ZeD" dopierdolił sążną ironią.
Zanim zaczniesz pisać głupoty, to poczytaj na ten temat, żebyś nie był źródłem mylnych informacji dla kilkuset osób, które przeczytają Twój durny komentarz i w przyszłości przekażą tą nie pełną wiedzę komuś innemu. Istnieje coś takiego jak "wsteczny" w układzie dynamicznym śmigła śmigłowca (i nie helikoptera, bo nie ma czegoś takiego). Używasz tego wariantu tylko i wyłącznie w sytuacjach krytycznych i ostatecznych aby uratować maszynę. Dlatego też, o dziwo, śmigłowce są najbezpieczniejszą formą transportu powietrznego. Naprawdę ciężko się rozbić takim cackiem. A poza tym, wydaje mi się, że "ZeD" dopierdolił sążną ironią.
@up pierdolisz! Najbezpieczniejsze są sterowce.
A koleś na pewno nie ma drżących rąk
A koleś na pewno nie ma drżących rąk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów