📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jeśli tacy ludzie wyjeżdżają za granicę to już się nie dziwię dlaczego mamy taką opinię...
Aż się ciśnie na usta "Stop polonizacji Europy". Tępe chuje.
Some say we'll see Armageddon soon.
Ja pierdolę. Wstyd na cały świat.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja mam niestety styczność w pracy z takimi polaczkami buraczkami co "myślą", że są panami świata za granicą. To nie, że się wstydzę bo to "rodak". Po prostu mam ochotę patrzeć jak cierpi w katuszach takie nic nie znaczące coś. Co ciekawsze to ja nawet ich nie nienawidzę. Po prostu uwielbiam patrzeć jak w takich sytuacjach randomowy "ciapak" spuszcza mu np. srogi wpierdol.
Przyszłość narodu, już nie trza się martwić, to będą elitarne legiony Macierewicza
Ja pierdole jaki wstyd, plebs zarobil troche kaski i wydaje im sie ze sa królami swiata.
Ojebał bym coś dobrego...hmm schaboszczaka sobie zjem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów