📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
murzyn się kompie a i tak jakiś taki nie domyty ;/ ja bym rozpuszczalnikiem polał
nerusss napisał/a:
murzyn się kompie a i tak jakiś taki nie domyty ;/ ja bym rozpuszczalnikiem polał
murzyn ma komputer? chyba kradziony..
lato idzie ! wypierdalam kupić kurtę ! różową ! co to się na tym świecie nie odpierdala....
Na pewno nie ustawione. Tak jeden jak i drugi "prank". Ja rozumiem wszystko, że można nie poczuć, ale niektórym to już po rękach nawet lał. Gruby jak najbardziej przypadkowy.
Standardowo - w pogoni za lajkami.
Standardowo - w pogoni za lajkami.
Przecież czuc na glowie gdy sie leje szampon, a gruby to już utwierdził mnie że to kolejny durny fejk.
W zeszłym roku jeden fagociarz chciał mi zrobić taki kawał. Sęk w tym, że szampon nalewany na głowę czuć baaaardzo dobrze, więc nie ma możliwości, żeby "ofiara" się nie zorientowała.
Ten "prank" jest marną ustawką i tyle. Fejk, fake, podróbka, ustawione, bida z nyndzą i w ogóle lipa jak brak parawanów w Gdyni.
Ten "prank" jest marną ustawką i tyle. Fejk, fake, podróbka, ustawione, bida z nyndzą i w ogóle lipa jak brak parawanów w Gdyni.
Kur*a już myślałem po miniaturce, że będą ketchup lali na głowę... a tu standard
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów