📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Uwielbiam takich ludzi, ktorzy nie wstydza sie publicznosci.
Wielki szacuneczek, bo wystep byl 10/10.
Wielki szacuneczek, bo wystep byl 10/10.
hahahahhahahaha ja pierdole daje Ci piwo i moja żonę na noc. Donek slowa "za parę tygodni będzie pan bogaty" wziął sobie głęboko do serca. Donek nie ma oporów i kompleksów.
Czemu tam jest cenzura gdy się przedstawia? Wystąpił w telewizji publicznej, więc jest osobą publiczną.
- Yoda
Nie wszyscy mieszkaja w bloku, wiec nie wszyscy maja mega szybki pro internet pedale.
Od 5:00 napierdala jak magik zjarany z okna
a co do buforowania to ja mam neta 120mb i tez mi się tnie ;/
a co do buforowania to ja mam neta 120mb i tez mi się tnie ;/
Kiedys pracowalem na osiedlu na ktorym mieszkal Pan Wojciech Mann , większego gbura od niego nie widziałem
kuchrwa jak tak mozna
Donald rozjebał system, dzięki za to!!!
krycheuszos napisał/a:
@Venka
hahahahhahahaha ja pierdole daje Ci piwo i moja żonę na noc. Donek slowa "za parę tygodni będzie pan bogaty" wziął sobie głęboko do serca. Donek nie ma oporów i kompleksów.
Trzymam za słowo
btw - filmik jest na youtube - na kanale "KancelariaPremiera"
łysy_patriota napisał/a:
@venka ABW już po ciebie jedzie
O w mordę to oznacza, że wkrótce ulegnę nieszczęśliwemu wypadkowi bądź popełnię samobójstwo
W takim razie wypiję sobie jeszcze jedno piwko na noc
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów