📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurde Donald Tusk to taka nieudana realna wersja Nikosia Dyzmy xD od zwyklego chlopa sprzed paru lat do kurwa premiera :|
Kolega po prostu przyszedł z zespołem, a wy się czepiacie. The Down
Ale się spierdalacie nad tym jak on się nazywa... Na chuj Wam to? Ale skoro tak bardzo tego potrzebujecie to polecam znaleźć ten film i na YT i poczytać komentarze. Wypowiada się w nich glówny bohater tego fragmentu i mówi, że było to 15 lat, nie ma do nikogo urazy, że znalazło się to na YT, a aktualnie największy ubaw ma jego córka
Wykonanie bardzo oryginalne i sprawia, że pojawia się banan na twarzy. A najważniejsze, że sam Konrad podchodzi do tego z dystansem.
PS. Rozjebał system
Wykonanie bardzo oryginalne i sprawia, że pojawia się banan na twarzy. A najważniejsze, że sam Konrad podchodzi do tego z dystansem.
PS. Rozjebał system
massq napisał/a:
Ale się spierdalacie nad tym jak on się nazywa... Na chuj Wam to?
"Spierdalam się" (?) tylko nad tym, że ocenzurowany jest filmik, który był emitowany w publicznej telewizji. Dziwny zabieg.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów