Większe szanse są na zostanie prezydentem niż wygranie na loterii. Do dzieła sadole oraz sadolki.
Większe szanse są na zostanie prezydentem niż wygranie na loterii. Do dzieła sadole oraz sadolki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(jakieś tam pierdolenie)
no i właśnie rzecz w tym cebulaczku że trzeba umieć pomyśleć jak to jest zrobione i każde pionowe wejście również jest bez problematyczne, ale co ja ci będę tłumaczył...
no i właśnie rzecz w tym cebulaczku że trzeba umieć pomyśleć jak to jest zrobione i każde pionowe wejście również jest bez problematyczne, ale co ja ci będę tłumaczył...
Hehe, nawet cytować nie potrafisz, domyślam się, że to dla Ciebie za trudne. Właśnie dokładnie tego się spodziewałem. Płytkich wrzutów bez poparcia w logice, na poziomie rynsztoka i braku argumentów. Uwielbiam gasić głupotę logicznymi argumentami. Uśmiałem się z Twojego postu, dzięki.
PanTrocinek, chyba nie chcesz nam powiedzieć, że jesteś aż taką pipką...
1.z braku czasu nie chciało mi się rymów robić
2. nie jestem humanistą
W tej kwestii z USB raczej nie chodzi o podłączenie tego przy poziomym wejściu np. do laptopa jak na obrazku w temacie, a raczej o sytuację, gdy wejście jest poza zasięgiem wzroku, lub gdzieś nisko na wysokości buta i jest ustawione pionowo(wtedy te wasze "oznaczenia", "dziurki" i inna "nawigacja" zdają się na nic). Nie zawsze, lecz często w takiej sytuacji, kiedy trzeba podłączyć coś w pośpiechu, kilka razy obróci się tą wtyczką, co w najgorszym wypadku trwa może 3 sekundy. Więc idźcie gdzie indziej robić z siebie "super inteligentów z unikatową zdolnością wkładania wtyczki"(czyt. zakompleksionych ludzików, którzy nawet będą próbowali takim tanim chwytem leczyć swoje kompleksy, próbując sztucznie poczuć się ciut lepiej od innych przez to, że podłączyli prawidłowo wtyczkę w lapku z poziomym wejsciem USB za pierwszym razem, co chuja zmienia, bo to nie z tym ludzie mają czasem mały kłopot).
Brachu, czy Ty jesteś normalny? Myślisz, że moje problemy są na tyle proste, że mogę się dowartościować i wyleczyć z kompleksów pisząc o tym, że jestem super informatykiem i trafiam wtyczką USB za pierwszym razem? Tak, używam lapka, więc mam w poziomie wejścia, ale jestem pewny, że z wejściami pionowymi, też jest jakaś reguła i nie brzmi ona: "włóż, obrót, włóż, powtarzaj do skutku"
Brachu, czy Ty jesteś normalny? Myślisz, że moje problemy są na tyle proste, że mogę się dowartościować i wyleczyć z kompleksów pisząc o tym, że jestem super informatykiem i trafiam wtyczką USB za pierwszym razem? Tak, używam lapka, więc mam w poziomie wejścia, ale jestem pewny, że z wejściami pionowymi, też jest jakaś reguła i nie brzmi ona: "włóż, obrót, włóż, powtarzaj do skutku"
Na pewno jakaś jest i na pewno tak nie brzmi, tego nie napisałem, ale czasem komuś się zdarzy tak zrobić i to jest całkiem normalne, o to właśnie mi chodziło w tym co pisałem do tych wszystkich wiecznie nieomylnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów