18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Szanty.
P................n • 2014-03-18, 14:21
- Stary, a co to są te szanty?
- Takie pirackie piosenki.
- O kurwa, to ja całe życie słucham szant i nawet o tym nie wiem...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TheSkorpioniks 2014-03-18, 14:31 68
Zgłoś
Bezem 2014-03-18, 14:56 1
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, bo jakoś nie mogę ogarnąć...
Zgłoś
TheSkorpioniks 2014-03-18, 14:59 6
@up

Szanty= Pirackie piosenki czyt. mp3

Chodzi o to że gość nie wiedział że tak się to nazywa. Z tego co ja złapałem, tyle że to ni uja śmieszne nie jest
Zgłoś
nowynick 2014-03-18, 15:13 3
up

interpretacja raczej poprawna, bo do tego samego wniosku doszedłem i rzeczywiście ni chuja to śmieszne nie jest
Zgłoś
Bezem 2014-03-18, 16:33
TheSkorpioniks napisał/a:

@up

Szanty= Pirackie piosenki czyt. mp3

Chodzi o to że gość nie wiedział że tak się to nazywa. Z tego co ja złapałem, tyle że to ni uja śmieszne nie jest

Ah... boże jakie chujowe...
Zgłoś
TheSkorpioniks 2014-03-18, 16:38 1
Bezem napisał/a:

Ah... boże jakie chujowe...

Co gościu ze sTolicy nie załapał też o co chodzi, czy zagubił się na stronie
Zgłoś
Bezem 2014-03-18, 16:43 1
TheSkorpioniks napisał/a:

Co gościu ze sTolicy nie załapał też o co chodzi, czy zagubił się na stronie

Ból dupy o stolicę. Uwielbiam taką biedę umysłową z kompleksami. Cebula i słoma z butów wychodzi.

Edit: Dopiero spojrzałem, jesteś z Krakowa. To już wiadomo skąd kompleksy.
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-03-18, 21:16
Widzę, że to coraz modniejsze...od jutra też będę kurwa przepisywać wszystko z basha.
Zgłoś
PatrolZG 2014-03-18, 21:44 2
Żeby tego nie załapać to trzeba mieć w bani niezłe tarcie.

Całkiem fajne, będzie trochę piwek. Gimbazjum się może dowie co to są szanty.
Zgłoś
mYOUsick 2014-03-18, 21:52 1
Szanty są spoko.
Zgłoś
m................t 2014-03-18, 22:03 1
Może chodzi o to, że ten co tłumaczy mu o tych szantach, zamiast r wymawia j i wychodzi:
- Takie pijackie piosenki.

I to tłumaczy, że ten drugi, co nie wie, co to są szanty, żłopie cały czas wódę.
Zgłoś
aveRAGE 2014-03-18, 22:19 3
Ciężko załapać, bo i kawał na siłę wymyślony. Szanty to nie tyle pirackie piosenki co żeglarskie. Piraci to niby też żeglarze, ale wyłączności na szanty nie mieli. Dowcip z dupy.
Zgłoś
TOMACHINE 2014-03-18, 22:57
macie szanty na miarę sadistica
szanty
Zgłoś
FranzM 2014-03-18, 23:37 1
Większe gówna były na głównej niektórych użytkowników. A i ten kawał nie najgorszy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem