Prawdziwa dama interesuje się tylko jednym partnerem na raz. Niestety nie wiadomo co się stało w 30 sekundzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jak to co, tak napierdolony, że nie wie co się dzieje, później pada, a że dziwka opłacona to co się ma zmarnować, kolega skorzysta
-Ernest Hemingway
hmmm... dziwne bo ten koleś z lewej kuca, a jak tamten leży to on już siedzi, więc są dwie możliwości, albo zagięcie czasoprzestrzeni nastąpiło, albo manipulacja filmem, jako ekspert obstawiam pierwsze bo niby kto i po co by manipulował
Salieri16000 napisał/a:
Nic się nie stało, wszystko w normie: baba pijana- dupa sprzedana.
"Z pamiętniczka małego gwałciciela"
Damy dzielą sie na Damy i Nie Damy
Najlepszy przykład że hiv postępuje bardzo szybko. 5 sekund po urwaniu filmu tamten też padł.
A po cóż po filmy z jakichś egzotycznych miejsc sięgać? Przecież takich kurewek to w w naszym pięknym kraju na pęczki na żywo można zobaczyć - w zasadzie to na każdej większej imprezie.
Sądzę, że ten typ co się przysiadł zajebał poprzedniemu właścicielowi jak dżentelmen i zdobył damę xD
kolo bez koszulki pomylił napoje ten z pigułką gwałtu sam wypił zamiast podać "damie"-cóż no podrywać też trzeba umieć.
baba i tak znajdzie wytłumaczenie gdy najebany się obudzi, typu
,,miałeś być moim opiekunem i mi pomagać, to twoja wina,,
,,miałeś być moim opiekunem i mi pomagać, to twoja wina,,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów