„Szara piechota” w wykonaniu dzieciaków ze szkoły muzycznej w Olsztynie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wykonanie zajebiste.
Smutne jest tylko to, że sporo takich dzieci nie ma dzieciństwa i robi to wbrew sobie, przez chore ambicje swoich rodziców - idiotów z mózgiem ameby, którzy muszą błyszczeć na "fejsie" i wśród znajomych...
Dla dzieciaczków jednak w 100% zasłużone piwko (wiem, rozpijam nieletnich )
Smutne jest tylko to, że sporo takich dzieci nie ma dzieciństwa i robi to wbrew sobie, przez chore ambicje swoich rodziców - idiotów z mózgiem ameby, którzy muszą błyszczeć na "fejsie" i wśród znajomych...
Dla dzieciaczków jednak w 100% zasłużone piwko (wiem, rozpijam nieletnich )
Toż to faszyzm! Nacjonalizm! Dyskryminacja lgbt, kbiet i uchodźców...
Wolę takie wykonanie:
Zwykle nie podoba mi się jak dzieci śpiewają, ale mimo że ta "Janina" ma minę jakby cytrynę opierdoliła, to podoba mi się ten głos:
Zwykle nie podoba mi się jak dzieci śpiewają, ale mimo że ta "Janina" ma minę jakby cytrynę opierdoliła, to podoba mi się ten głos:
Chłopaki z Sabatonu ogolili się i zatrudnili wokalistkę?
Konrad1320, mnie też za gówniaka rodzice na siłe wyganiali na lekcje gry, za chuja mi się nie chciało brzdąkać podczas gdy wszyscy grali w gałę albo siedzieli na dupie, ale jak dorosłem okazało się, że się opłacało
Lepsze to niż xbox.
Kurwa, przecież ta dziewczynka ma problemy z dykcją. Niech se śpiewa, ale zanim ktoś się zacznie nią chwalić to niech się najpierw nauczy...
Tylko mnie wkurwia promowanie na siłę bachorów? Chuj że coś robią źle, brzydko, niewyraźnie itd. ważne że mają maks. 10 lat bo to kurwa takie słodkie. To jest kurwa żałosne, a nie słodkie i fajne. Najlepsze jest to że jak skrytykujesz taką gówniare to zaraz znajduje się stado obrońców co na ciebie naskakuje że się kurwa nie znasz(na joemonsterze też był ten film i tam się tak spuszczali że ja pierdole.. jak ktoś napisał złe słowo o nich to zaraz pierdyliard łapek w dół).
PS
Ta mała co wrzucił @spiepszaj_dzbanie to niebo a ziemia w porównaniu do tej z tematu i takie kurwa talenty się powinno promować.
PS2
I nie kurwa, ja w ich wieku nie grałem na żadnym instrumencie(chyba że fiut mojego starego się liczy ) tylko zapierdalałem po podwórku za piłką, ale mam jebane prawo komentować coś co mi się nie podoba bo kurwa mogę. Jak ktoś twierdzi że nie mogę to niech sam przestanie krytykować polityków bo zapewne nim nie jest.
Tylko mnie wkurwia promowanie na siłę bachorów? Chuj że coś robią źle, brzydko, niewyraźnie itd. ważne że mają maks. 10 lat bo to kurwa takie słodkie. To jest kurwa żałosne, a nie słodkie i fajne. Najlepsze jest to że jak skrytykujesz taką gówniare to zaraz znajduje się stado obrońców co na ciebie naskakuje że się kurwa nie znasz(na joemonsterze też był ten film i tam się tak spuszczali że ja pierdole.. jak ktoś napisał złe słowo o nich to zaraz pierdyliard łapek w dół).
PS
Ta mała co wrzucił @spiepszaj_dzbanie to niebo a ziemia w porównaniu do tej z tematu i takie kurwa talenty się powinno promować.
PS2
I nie kurwa, ja w ich wieku nie grałem na żadnym instrumencie(chyba że fiut mojego starego się liczy ) tylko zapierdalałem po podwórku za piłką, ale mam jebane prawo komentować coś co mi się nie podoba bo kurwa mogę. Jak ktoś twierdzi że nie mogę to niech sam przestanie krytykować polityków bo zapewne nim nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów