📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Widać ,że kobiety to czyste chamstwo, człowiek tu kulturalnie , bez agresji ,a ona przestraszona.
I takich tylko powinno się spotykać w nocnych... A nie kurwa wejdzie taki napiżdrzony knypek zacznie drzeć japę na cały autobus wyrwie kasownik zacznie rzucać po autobusie a kierowca obierze kurs na najbliższą komendę ...
kurwa taki to ma dobrze -zero problemów i na wszystko wyjebane
0:41 - Pani Barbara?
ja tam usłyszałem "KŁODA"
Pogody ducha ? myślał że porucha ?
A kamerzysta jakiś pojebany. Dziadek pogodny w dobrym humorze to już trzeba się z niego śmiać i nagrać filmik dla beki
00:08 śliczna niewiasta
co innego nagrywac typa ktory jest "smieszny" co innego typa ktory jest najebany a kameruje gimbus telefonem ktory dostal pod choinke ... 2 rozne rzeczy pierwszy spoko drugi suchar w chuj
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów