po tagach nie znalazłem tego kawału w wykonaniu Bałtroczyka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I takiego Bałtroczyka lubię
Nie no kurwa ... znowu ?
Zajebisty ma zawód. Opowiada cudze kawały, a ludzie którzy nie mają internetu ani znajomych, którzy posiadają internet myślą, że jest najzabawniejszym "komikiem" w Polsce.
A jest po prostu jebanym złodziejem.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
JezusToŻyd napisał/a:
Zajebisty ma zawód. Opowiada cudze kawały, a ludzie którzy nie mają internetu ani znajomych, którzy posiadają internet myślą, że jest najzabawniejszym "komikiem" w Polsce.
O Jezusie, widzę że konkurencja boli? To czyja to wina w końcu, że palisz kawały o babie u lekarza?
Nie becz, każdy opowiada zasłyszane kawały. Ba - zaryzykuję stwierdzenie, że też opowiadasz cudze kawały, jebany złodzieju
Wszyscy jesteśmy jebanymi złodziejami!
A ja postawię piwo za dar, bo kawał trzeba umieć opowiedzieć. Gościowi wychodzi.
To włącz sobie Familiadę i nie pierdol.
To włącz sobie Familiadę i nie pierdol.
ja chyba sobie familiade wlacze lepiej tez....
ktos sie zasmial jak to obejrzal ??
kto tu takie gowno wrzuca??
ktos sie zasmial jak to obejrzal ??
kto tu takie gowno wrzuca??
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
"po tagach nie znalazłem tego kawału w wykonaniu Bałtroczyka "
Po tagach nie znajdziesz tego kawału w wykonaniu Bałtroczyka
Po tagach nie znajdziesz tego kawału w wykonaniu Bałtroczyka
Tu nie chodzi o to czy kawał jest znany, chodzi o sposób opowiadania - a Bałtroczyk robi to genialnie:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów