📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjątkowo zawzięty napalony pedał, ha tfu...
I ta wszechobecna znieczulica, nikt, nikt chłopa nie broni przed tym zwyrolem.
Hahahahah ugryzł go w siura hahaha
To wtedy wszystkie chwyty dozwolone.
Tylko raz ugryzłem przeciwnika. Wielki sukrwysyn chwycił mnie tak, że nie mogłem się ruszyć. Miał szczęście, że przez bluzę, bo bym mu odgryzł kawał bicepsa. A i tak miał uszkodzenie ciała powyżej 7 dni.
Tylko raz ugryzłem przeciwnika. Wielki sukrwysyn chwycił mnie tak, że nie mogłem się ruszyć. Miał szczęście, że przez bluzę, bo bym mu odgryzł kawał bicepsa. A i tak miał uszkodzenie ciała powyżej 7 dni.
smc napisał/a:
Pielęgniarze muszą mieć z tobą krzyż pański
smc napisał/a:
Zaczynam rozumieć o czym pisał driver....
Ale się sytuacja zmieniła.
Nie zadręczaj się tym, co myśli Kolega z internetu. Z całym szacunkiem, ale ja też nie biorę tego do siebie.
Po prostu życie składa się z takich elementów, które czasem są śmieszne, dziwne lub idiotyczne. Sadol to esencja prawdziwego życia i wiele tych sytuacji jest choć odrobinę podobna do tego, co mnie spotkało w ostatnim półwieczu. Rozumiem, że nastolatek nie potrafi tego pojąć, ale jak już będzie starym zmęczonym człowiekiem jak ja, to zrozumie
.
Po prostu życie składa się z takich elementów, które czasem są śmieszne, dziwne lub idiotyczne. Sadol to esencja prawdziwego życia i wiele tych sytuacji jest choć odrobinę podobna do tego, co mnie spotkało w ostatnim półwieczu. Rozumiem, że nastolatek nie potrafi tego pojąć, ale jak już będzie starym zmęczonym człowiekiem jak ja, to zrozumie
.
He got my dik bruch
W walce na ulicy należy zrobić wszystko, by uciec od przeciwnika, a jak już uciec nie można, to zrobić wszystko, żeby go obezwładnić w taki sposób, żeby ten nie skończył życia. Kopanie w jaja to świetnie rozwiązanie - a jak ktoś powie, że to frajerskie i niehonorowe, to odpowiadam, frajerskie to jest atakowanie na ulicy. Jak chce się napierdalać z zasadami to zapraszam na mate i podpisujemy papiery, jest sędzia. Na ulicy rzucisz takim parchem o glebe i jak się okaże, że miał niezdiagnozowanego tętniaka, albo jebnie łbem o krawężnik, to idziesz pierdzieć w pasiak za śmiecia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów