Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Szarża słonia
mocnymarcin5 • 2025-01-18, 11:11
Gość ma nerwy ze stali

00:00
-00:11
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KozłaStopa 2025-01-18, 11:27 1
O j🤬y terminator.
Zgłoś
Kali111 2025-01-18, 11:49 4
tak czy siak majtki do wymiany
Zgłoś
Antoni79 2025-01-18, 11:55 1
Wygrał życie.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-18, 12:23 1
Magik a słonie to piękne zwierzęta.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-18, 13:55 7
KozYoŁ napisał/a:

O j🤬y terminator.

żaden terminator, a zwykły kretyn !

Ot co !
Zgłoś
Siriuz 2025-01-18, 14:42 1
Jakby go na kieł nabił to komentarz byłby, że debil bez instynktu
Zgłoś
radek653 2025-01-18, 15:18
Gdzie happy end...ehh
Zgłoś
osiemplanet 2025-01-18, 15:28
Przecież jebnął gazem w trąbę, to uniknął zadeptania delikatnego
Zgłoś
POeBaNy 2025-01-18, 16:01 1
Masa kałowa w porach zablokowała mu możliwość ruchu.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-01-18, 16:48 4
Słonie są pamiętliwe, mają baaardzo dobrą pamięć i wzrok, może go rozpoznał może to jest jakiś lokalny leśnik albo przewodnik
Jeśli nie robi słoniu krzywdy i słoń go zna to go nie zadepta
Zgłoś
KozłaStopa 2025-01-18, 18:49 3
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ot co !

Jestem urodzonym dyplomatą, więc dojsźmy do consensusu.

To był kretyn terminator.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-18, 20:32 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ot co !

Raczej chłop znający słonie lepiej niż ty swoją babę.
Jak w Afryce jedziesz na safari to ci murzyn że sto razy powtarza że jeśli jakieś bydle się nawinie to nie można uciekać.
Należy przyjąć postawę zdecydowana lecz nie agresywna,lew też pozoruje ataki,hipopotam,nosorozec
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-01-18, 21:20
Bmwf10520 napisał/a:

Raczej chłop znający słonie lepiej niż ty swoją babę.
Jak w Afryce jedziesz na safari to ci murzyn że sto razy powtarza że jeśli jakieś bydle się nawinie to nie można uciekać.
Należy przyjąć postawę zdecydowana lecz nie agresywna,lew też pozoruje ataki,hipopotam,nosorozec

Tak, tak... może te rady z Afryki w 99 przypadkach nawet się sprawdzą, ale kiedyś może się trafić przypadek numer 100 i wszystko w dupę. Już nie jednego i nie dwóch takich znawców zwierząt i to zwierząt nawet tolerujących wcześniej jego obecność w pobliżu albo takie zwierzaczki zeżarły, albo rozdeptały. Jak to mówi przysłowie: " póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie".
Zgłoś
smc 2025-01-19, 12:01
Lokalne Sebixy też pozorują ataki.

Ale mnie już znają, bo ja zawsze atakuję na serio. Miałem już kilka spraw i największe wrażenie robi na nich to, że nadal chodzę po wolności. Dlatego jestem nietykalny na mieście.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem