Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KozYoŁ napisał/a:
O j🤬y terminator.
żaden terminator, a zwykły kretyn !
Ot co !
Przecież jebnął gazem w trąbę, to uniknął zadeptania delikatnego

Słonie są pamiętliwe, mają baaardzo dobrą pamięć i wzrok, może go rozpoznał może to jest jakiś lokalny leśnik albo przewodnik
Jeśli nie robi słoniu krzywdy i słoń go zna to go nie zadepta
Jeśli nie robi słoniu krzywdy i słoń go zna to go nie zadepta
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Ot co !
Jestem urodzonym dyplomatą, więc dojsźmy do consensusu.
To był kretyn terminator.

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Ot co !
Raczej chłop znający słonie lepiej niż ty swoją babę.
Jak w Afryce jedziesz na safari to ci murzyn że sto razy powtarza że jeśli jakieś bydle się nawinie to nie można uciekać.
Należy przyjąć postawę zdecydowana lecz nie agresywna,lew też pozoruje ataki,hipopotam,nosorozec
Bmwf10520 napisał/a:
Raczej chłop znający słonie lepiej niż ty swoją babę.
Jak w Afryce jedziesz na safari to ci murzyn że sto razy powtarza że jeśli jakieś bydle się nawinie to nie można uciekać.
Należy przyjąć postawę zdecydowana lecz nie agresywna,lew też pozoruje ataki,hipopotam,nosorozec
Tak, tak... może te rady z Afryki w 99 przypadkach nawet się sprawdzą, ale kiedyś może się trafić przypadek numer 100 i wszystko w dupę. Już nie jednego i nie dwóch takich znawców zwierząt i to zwierząt nawet tolerujących wcześniej jego obecność w pobliżu albo takie zwierzaczki zeżarły, albo rozdeptały. Jak to mówi przysłowie: " póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie