18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szatan na CB radio
s................r • 2012-12-16, 13:05
Może w filmiku nie ma nic ciekawego po za drącym ryja szatanem, śmieszny fakt jest natomiast, że gość jadąc do pracy o 8 drze ryja cąłą drogę i jak wraca około 15 też. Rok czasu ponad dzień w dzień i mu się to nie znudziło

Tutaj jego wypowiedzi z innego dnia
Zgłoś
sirGuliwer 2012-12-16, 23:00
a to chyba też w Gdynia ;D zawsze stoją naprzeciwko bodegi ( taki burdelik dość spory ) no i na morskiej oczywiście to wszystko
Zgłoś
piotre83 2012-12-16, 23:01
matka musiała dużo śniegu zjeść że takiego bałwana urodziła
Zgłoś
a................0 2012-12-16, 23:01
Hm... Rano to w sumie rozumiem, ja rano ziewam z podobnym odgłosem - "kurrrrrwaaa"
Zgłoś
Y2h1amNpd2R1cGU 2012-12-16, 23:08
@piotre83
tak i to zoltego
Zgłoś
biszkopt666 2012-12-16, 23:24
Browar dla Szatana Kurrrrwa!!!!
Zgłoś
minetek 2012-12-16, 23:24
cb Teddy?
edit
mam takie samo
Mikołaj mi przyniósł a chciałem sobie Harego III kupić to se wymyślił - tediego
ale cóż sie podobno prezentów nie wyrzuca

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
WielkieCzarneDildo 2012-12-16, 23:26
KURWAAAA, jak zawsze musiał mnie ktoś uprzedzić i musiał wstawić zdjęcie Chu-baki czy jak mu tam było
Zgłoś
silverrose 2012-12-16, 23:53
Bielsko-Biała, dni robocze, obw. S1, godzina 12-14 na CB radio grasuje Pan Baran... MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zgłoś
mikEWrona 2012-12-16, 23:54
To chyba ten pedał od metamorfozy jupila

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
naka15 2012-12-17, 3:17
Mnie to osobiscie rozjebalo
jakbym takie cos uslyszal na cb to chyba bym musial sobie zrobic przerwe
Zgłoś
wormarder 2012-12-17, 8:09
bana temu panu!
Zgłoś
Zaebauem 2012-12-17, 10:03
Dobrze, że są jeszcze takie pojeby na tym świecie
Zgłoś
arsene007 2012-12-17, 17:04
We wrocławiu jest taki Stasiu który całe dnie krzyczy " napierdalac" albo " kurwa kurwa , skurwysyny " i inne ..i tak juz dobre 2 lata
Zgłoś
SmoczyBerserker 2012-12-17, 17:48
rok czasu kurwa...
Zgłoś
vredes 2012-12-17, 19:11
co za frustrat jakiś, pewnie się wyładowuje na żonie w domu po robocie przy piwie

Demokracja? TFU!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów