18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szatan na CB radio
s................r • 2012-12-16, 13:05
Może w filmiku nie ma nic ciekawego po za drącym ryja szatanem, śmieszny fakt jest natomiast, że gość jadąc do pracy o 8 drze ryja cąłą drogę i jak wraca około 15 też. Rok czasu ponad dzień w dzień i mu się to nie znudziło

Tutaj jego wypowiedzi z innego dnia
Zgłoś
k................r 2012-12-16, 14:05 1
szkoda że ktoś nie zobaczył kto to i nie wpierdolili mu
Zgłoś
Qros22 2012-12-16, 14:35 2
Weźcie zignorujcie ten temat bo on się podnieca jak się ktoś nim interesuje..
Zgłoś
jaxxa 2012-12-16, 15:21 39

Tak mi się skojarzyło...
Zgłoś
uzdrowiony1974 2012-12-16, 17:43
W Międzyzdrojach też mamy swojego barana.
Zgłoś
dijack 2012-12-16, 22:23 1
Ja pierdole jedziesz sobie z dzieckiem a ta suka nie wie do czego radio służy. Szkoda słów, po co mu radio jak nie umie używać?
Zgłoś
markop4321 2012-12-16, 22:26
Dorwać takiego i ubić
Zgłoś
pawelbrodnica 2012-12-16, 22:29
trolling na CB
buhehehe
Zgłoś
Policeman 2012-12-16, 22:37
Gimbusy się dorwały do CB radia...Ja pierdolę nigdzie się już nie ucieknie.
Zgłoś
busek 2012-12-16, 22:40 5
Po prostu chłop chce sie wyżyć
Przed pracą zeby nikogo w niej nie zajebać
Po pracy żeby nie tluc zonki i dzieciaków
Zgłoś
Kingstonek 2012-12-16, 22:43 2
Trojmiasto ... 2 lata temu był też typ ze zgięciem czaszki prawdopodobnie , bo sie zwiesić potrafił i 4 godziny non-stop "pysiepysiepysiepysie" ... taki urok CB ..
Zgłoś
OzzykxD 2012-12-16, 22:46 6
hahahah znam to pysia pysia xD wyczuwam że dzień w dzień jeździsz trasą Piaski-Lublin chyba że nie to oznacza że jest 2 debili jak nie wiecej dzień w dzień jadącym i naku**iającym pysia pysia pysia....
Zgłoś
brisen 2012-12-16, 22:47
na zakup cb radia powinny byc wymagane badania psychatryczne
Zgłoś
huntz0r 2012-12-16, 22:52
dobry wariat ciekawe czy stara wie , że ćpie
Zgłoś
Draco 2012-12-16, 22:56 2
ahaha nic bardziej nie denerwuje niż "pysia pysia" gdy jedziesz sobie cały dzień i masz wszystkiego dość ;] słyszałem historyjke kiedyś o takim panu, który całymi dniami potrafił beczeć jak baran, a nadawał gdzieś z bloku i w końcu ktoś go namierzył i spuszczono mu ostry wpierdol :]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów