Wpadająca w ucho muzyczka ;>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wpadająca w ucho muzyczka ;>
\m/
Jak to możliwe że nie było tu tego...
Wrzućmy chryzantemy jeszcze, genialna piosenka
Wrzućmy chryzantemy jeszcze, genialna piosenka
szatan, szatan ołł jee. zna może ktoś akordy i strojenie? był bym wdzięczny
człowieku o co się rzucasz? co Ty o mnie wiesz? może zaczynam dopiero przygodę z gitarą? i na pewno nie będę grał przy ognisku, bo gram sam dla siebie..
@up:
RTFM!! Ew. spróbuj w poprzek i podziel się wrażeniami xD
Chyba, że to dooodbytniczy wibrator typu hercules z podwójnym ABSem i kontrolą poślizgu i teflonową rączką...to wtedy nawet manual nie pomoże
A co do gitarki, to nie jest skomplikowane - na słuch staraj się wyłapać poszczególne dźwięki, a jak nie dasz rady [swoją drogą to współczuje - grać na instrumencie i nie mieć słuchu muzycznego choć w stopniu podstawowym] to spytaj wuja googla.
Zobaczysz, że się sporo nauczysz tym jak sam do tego dojdziesz.
RTFM!! Ew. spróbuj w poprzek i podziel się wrażeniami xD
Chyba, że to dooodbytniczy wibrator typu hercules z podwójnym ABSem i kontrolą poślizgu i teflonową rączką...to wtedy nawet manual nie pomoże
A co do gitarki, to nie jest skomplikowane - na słuch staraj się wyłapać poszczególne dźwięki, a jak nie dasz rady [swoją drogą to współczuje - grać na instrumencie i nie mieć słuchu muzycznego choć w stopniu podstawowym] to spytaj wuja googla.
Zobaczysz, że się sporo nauczysz tym jak sam do tego dojdziesz.
poradziłem sobie.. ogólnie dzięki. CGAF
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów