Dzikusy z Haiti w akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
102 mega na 40 sekund filmu...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Właśnie nie wiem czemu mi takie grubasy wychodzą, konwertuję wszystko elegancko w najniższej jakości i u mnie przed wrzuceniem to ważyło 15 megabajtów. Jak to możliwe, że z 15 mb zrobiło się ponad 100? Ktoś wie o co tu biega?
Ogólnie sytuacja wygląda następująco na Haiti jest taka przestępczość i gangi że cywile mają już dość, zbierają się w swoje grupy i wymierzają sprawiedliwość.
Na kanale Bez planu fajnie to jest opisane, akurat ten oszust tam siedzi. Maczetują bo z uwagi na ich zabobony (religię voodpoo)że po zabiciu człowiek ten może się zmienić w zombi odcinają im części ciała.
Na kanale Bez planu fajnie to jest opisane, akurat ten oszust tam siedzi. Maczetują bo z uwagi na ich zabobony (religię voodpoo)że po zabiciu człowiek ten może się zmienić w zombi odcinają im części ciała.
keiichi343 napisał/a:
a czemu oszust?
SZOK!!! Jak mozna z tak tepą maczetą po mieście chodzić. U nas w krakowie z tak zaniedbanym ostrzem mama by mnie w życiu do szkoły nie puściła.
bocian87 napisał/a:
a czemu oszust?
Kiedyś z Bratem handlowali podróbkami zegarków i wmawiali że to ekskluzywny towar, na wykopie był temat poruszany.
tam to nawet kolejne tsunami nie pomoże
Obczajcie sobie materiały u "bezplanu" na youtubie. To nie do końca jest bydło, tylko skorumpowany rząd wypuści gangusów z powrotem na wolność, więc wolą ich od razu zajebać, aby nie powrócili.
antek225 napisał/a:
Obczajcie sobie materiały u "bezplanu" na youtubie. To nie do końca jest bydło, tylko skorumpowany rząd wypuści gangusów z powrotem na wolność, więc wolą ich od razu zaj***ć, aby nie powrócili.
ich organizacja nazywa sie Bua kale
Zauważcie, że te dwa typy na początku filmu trzymają się za ręce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów