Jebać polszit - nie oglądałem, to nie moja reprezentacja
Ciapak? Rusek? Zydek?
@up2 tamtemu jak szczena lata, chyba nieźle po nosie poleciał
Gdybyś miał stanąć oko w oko z takimi zawodnikami to tak by ci latał zwieracz.
SKR: z całym szacunkiem dla rugbystów, ale ta przemowa brzmi jak by kotlet rozmawiał ze ziemniakiem.
chcesz kwiecistych przemów to idź na parade równości
Kontuzje kurwa odnoszą bez kontaktu przeciwnika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
I to w ten sport powinni ładować kasę bo widać, że chłopaki grają z pasją i przy okazji coś sobą reprezentują. A nie kurwa gwiazdeczki z reprezentacji w nogę, którzy jeszcze negocjują wyższą gażę za grę w eliminacjach do ME kosztem premii za przejście dalej, bo wiedzą że nic nie ugrają ....
Pierdolenie o Szopenie pod publikę. W Brazylii to samo mogą mówić. Po co ładować kasę w kopaczy, którzy ośmieszają się z Niemcami skoro mamy siatkarzy w półfinale MŚ.
Siatkarze mają w ciągu jednej piłkarskiej imprezy kilka swoich i w dodatku o wiele mniejszą konkurencję. Zarabiają mniej bo sponsorzy się tak nie interesują tym sportem. Gdyby mogli dostawać więcej to też by ciągnęli kasę kilka razy większą niż teraz. Różnica jest jedynie taka, że jak siatkarze przegrają z kretesem to się na nich chucha i dmucha bo to perełki i złego słowa nie można powiedzieć. A jak piłkarze zremisują z silną reprezentacją, gdzie to już duży sukces, to się ich gnoi i oczernia bo nie wygrali meczu.
Uwielbiam oba sporty, ale nienawidzę plucia jadem na piłkarzy.
I to w ten sport powinni ładować kasę bo widać, że chłopaki grają z pasją i przy okazji coś sobą reprezentują. A nie kurwa gwiazdeczki z reprezentacji w nogę, którzy jeszcze negocjują wyższą gażę za grę w eliminacjach do ME kosztem premii za przejście dalej, bo wiedzą że nic nie ugrają ....
Huj widać. W moim tv nie pokazują meczów..
Ogólnie zgadzam się z Tobą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów